1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “ÖĞRENCİLERİN HARÇLIKLARINI GASP EDİYORLAR”
“ÖĞRENCİLERİN HARÇLIKLARINI GASP EDİYORLAR”

“ÖĞRENCİLERİN HARÇLIKLARINI GASP EDİYORLAR”

Gazimağusa halkı

A+A-

Gazimağusa halkı bet ofislerinin meskun mahaller dışına çıkarılmasını talep etti:

Gazimağusa'nın 4. Bölgesinde halkı temsil eden Pertev Paşa Mahallesi, Anadolu Mahallesi, Piyale Paşa Mahallesi, Zafer Mahallesi, Harika Mahallesi ve Namık Kemal Mahallesi Muhtarları toplu halde bir dilekçe hazırlayarak bölgede faaliyet gösteren 'Bet Ofisleri'nin kapatılması isteği ile ilgili Bakanlığa başvuruda bulundu.

“YUVALAR YIKILIYOR”

4. Bölge Muhtarları, muhtarlı bölgelerinde faaliyet gösteren 'Bet Ofisleri'nin bölge ekonomisine zarar verdiğini, esnafa kepenk kapattırdığını, yuvaları yıktığını, aileleri parçaladığını, gençleri kötü yola sevk ettiğini ve öğrencilerin harçlıklarını adeta gasp ettiğini belirterek şunları söyledi: 'Bet Ofislerinin organize hayvancılık, seracılık ve küçük sanayinin yer aldığı bu bölgeden ve mahalle aralarından alınarak yerleşim yerlerinin dışına taşınmalarını ve izinlerinin gözden geçirilmesini talep ederek hem ilgili Bakanı, hem de Başbakanı ivedi olarak göreve çağırmaktayız.

“GÖREVLİYE PARA VEREREK OYNUYORLAR”

Öğrenci olan genç çocukların, yasa icabı içeri girmeden kapıda bekleyen görevliye günlük harçlıkları olan 1-2 TL'yi uzatıp yasal kumar oynamaları, bölge muhtarlarını son derece rahatsız etmekte. Bu ve bu gibi benzeri nedenlerle ivedi olarak 'Bet Ofisleri'niniskan bölgelerinin dışarısına çıkarılmasını talep etmekteyiz.””

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.