1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ÖĞRENCİSİYLE İLİŞKİYE GİRDİ
ÖĞRENCİSİYLE İLİŞKİYE GİRDİ

ÖĞRENCİSİYLE İLİŞKİYE GİRDİ

Ögrencisiyle ilişkiye girdi,böyle ortaya çıktı.

A+A-

ABD'de öğrencisi ile cinsel ilişki yaşayan öğretmen skandallarına bir yenisi daha eklendi.

New York'un Queens ilçesindeki Grover Cleveland Lisesi'nde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan 39 yaşındaki kadın öğretmen, şu an 17 yaşında olan erkek öğrencisiyle bir yıl boyunca ilişkiye girdiği gerekçesiyle tutuklandı. Evli ve iki çocuk annesi öğretmen Joy Morsi'ye yöneltilen suçlamalar arasında üçüncü dereceden tecavüz de var.

Yaklaşık bir yıldır süren ilişki, iki hafta önce öğrencinin mezuniyet balosuna bir kız arkadaşıyla gideceğini söylemesinin ardından Morsi’nin kıskançlık krizine girmesi üzerine ortaya çıktı. İsmi açıklanmayan öğrenci, bu olayın ardından polise şikayette bulundu.

ABD medyasına yansıyan haberlere göre, eşi de aynı okulda fen bilgisi öğretmeni olarak çalışan öğretmen, okulun güreş takımında yer alan öğrencisine çıplak fotoğraflar ve cinsel içerikli mesajlar yolladı.

Hakkında üçüncü dereceden tecavüz, üçüncü dereceden cinsel taciz ve yetişkin olmayan birinin sağlığını tehlikeye atmak suçlamaları ile dava açılan Morsi tutuklanarak hapse atıldı. Morsi için 25 bin dolar kefalet istendiği belirtildi.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.