1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖĞRETMEN AİLELERİ HUZURSUZ
ÖĞRETMEN AİLELERİ HUZURSUZ

ÖĞRETMEN AİLELERİ HUZURSUZ

Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu’nun her öğretmen kendi bölgesinde görevlendirilecek sözü verdiğini ancak

A+A-

 

*Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu’nun her öğretmen kendi bölgesinde görevlendirilecek sözü verdiğini ancak henüz bu sözü yerine getirmediğini dile getiren öğretmen aileleri ‘Çocuklarımızı’ yollarda kaybetmek istemiyoruz diyor.

Öğretmen aileleri Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu’nun televizyonda öğretmenlere verdiği sözü yerine getirmesini bekliyor.

Öğretmenleri kendi bölgelerinde görevlendireceği sözü veren Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu’nun yeni ders yılı başlamadan bu görevlendirilmelerin yapılarak öğretmen olan çocuklarının yollarda zaman harcamamasını istiyor.

MUSTAFA ARABACIĞLU SÖZ VERDİ SÖZÜNÜ TUTSUN

Bir öğretmen babası yaptığı açıklamada ben Öğretmen babasıyım. Kendi kızım ve tüm öğretmen ve aileleri adına Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu’ndan bir ricam olacaktı. Eğitim Bakanımızın Arabacıoğlu’nun, televizyonlardan duyulan bir sözü vardı. Herkesi kendi bölgesine vereceğini söylemişti. Lütfen bu sözünü okullar açılmadan yerine getirsin dedi.

SINAVLAR YAPILMADI ATAMALAR GERÇEKLEŞMEDİ

Ayni öğretmen babası açıklamasına devamla şunları kaydetti. ‘ Yeni ders yılı başlamadan görevlendirmeler yapılsın. Biliyorsunuz ki geçen yıl 3 tane öğretmen trafik kazasında ve hayatlarını kaybetmişlerdi. Çocuklarımız yolda ölmesin. Okullar açılıyor ancak ne KHK’nın ilkokul öğretmeni sınavı yapıldı ne de ilk öğretimdeki öğretmenlerin atamaları gerçekleşti. Bunların yapılmasını bekler çocuklarımızı yollarda kaybetmek istemediğimizi Sayın Bakana bir kez daha duyururuz’ 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.