1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ÖĞRETMEN- ÖĞRENCİ AŞKI SINIR TANIMADI...
ÖĞRETMEN- ÖĞRENCİ AŞKI SINIR TANIMADI...

ÖĞRETMEN- ÖĞRENCİ AŞKI SINIR TANIMADI...

Öğretmen ile öğrencinin aşkı,

A+A-

İngiltere'nin önde gelen okullarından Emmanuel College'da öğretmen ile öğrencinin aşkı okul yönetimi ve velileri ayağa kaldırdı. Tepkiler sonrası "aşk"ı seçen öğretmen ile öğrenci okuldan ayrılmak zorunda kaldı.

İngiltere’nin önde gelen okullardından Emmanuel College'da öğretmenlik yapan 24 yaşındaki Daniel McQuoid ve 18 yaşındaki öğrencisi Jayne Loise Emmett’in ilişkisi okul yönetimi ile veliler arasında gerginliğe neden oldu.

Velilerin tepkisi sonrası polis soruşturma başlattı. Okul yönetimi ise, öğretmen ve öğrencinin okuldan atıldığını açıklamak zorunda kaldı.

24 yaşındaki öğretmen Daniel McQuoid, "kariyer" ve "aşk" ikilemi yaşayınca görevinden istifa etti. 18 yaşındaki öğrenci sevgili de okulu terk edince, ikili ilişkilerini kurtardı.

Okul yönetimi ise, 1200 öğrencili Emmanuel College'da, velilerin öfkesini dindirmek için ailelere tek tek meptup yazarak, 24 yaşındaki Daniel McQuoid'in görevine son verildiğini belirtti.

İngiliz polisi de, öğretmen-öğrenci ilişkisiyle ilgili soruşturma başlattı. Northumbria polis sözcüsü, "Öğretmen ve öğrencinin yaşadığı ilişki hakkındaki kaygıları aldıktan sonra soruşturma açmaya karar verdik’’ dedi.

Emmanuel College bu yılın başlarında ülkedeki en iyi okullardan biri seçilmişti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.