1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Öğretmeniyle güreşirken öpüşmeye başladı ve...
Öğretmeniyle güreşirken öpüşmeye başladı ve...

Öğretmeniyle güreşirken öpüşmeye başladı ve...

Öğretmeniyle güreşirken öpüşmeye başladı ve...

A+A-

İki çocuk annesi Louise Aspinall, 13 yaşındaki çocuk ile 3 kez seks yapmakla suçlanıyor. Öğretmen tüm suçlamaları reddetti.

İngiltere'de bir lisede yaşanan olayda 36 yaşındaki öğretmen 13 yaşındaki erkek öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle tutuklandı. Mirror gazetesinde yer alan habere göre, savcı 13 yaşındaki öğrencinin ifadesini şöyle aktardı: "Bana karşı çok kibardı. Telefonumu aldı ve kayıtlı kişilere bakmaya başladı. Şakalaşıyorduk ve ben telefonu almaya çalışırken güreş yapar gibi itişmeye başladık, beni yere itti ve üzerime düştü. Öpüştük, ben sadece güldüm, şoke olmuştum."

İsmi açıklanmayan öğrenci, öğretmeniyle ilk olarak o hafta seks yaptığını, daha sonrasında ise öğretmeninin kendisiyle konuştuğunu ve kocasıyla kavga ettiğini, onu artık sevmediğini ve kendisinden hoşlandığını söylediğini ifade etti.

Toplamda 3 kez seks yaptıklarını ifade eden öğrenci, öğretmeninin kendisine bunu kimseye söylememesini, söylerse kendisinin başının belaya girebileceğini söylediğini de belirtti.

Louise Aspinall ise tüm iddiaları reddettiğini, öğrencisiyle sadece bir kere başbaşa kaldığını, iddiaların yanlış ve kötü niyetli olduğunu açıkladı.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.