1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖĞRETMENLİK VE HEMŞİRELİK SINAVLARI YAPILIYOR
ÖĞRETMENLİK VE HEMŞİRELİK SINAVLARI YAPILIYOR

ÖĞRETMENLİK VE HEMŞİRELİK SINAVLARI YAPILIYOR

Kamu Hizmeti Komisyonu’nun, münhal bulunan öğretmenlik ve hemşirelik kadrolarının doldurulması için

A+A-

KAMU HİZMETİ KOMİSYONU, ORTAOKUL VE LİSELERDEKİ BAZI BRANŞLARDAKİ ÖĞRETMENLİKLER İÇİN 13 VE 17 EYLÜL’DE; YATAKLI TEDAVİ KURUMLARINDAKİ HEMŞİRELİKLER İÇİN İSE 17 EYLÜL’DE SINAV DÜZENLEYECEK

Kamu Hizmeti Komisyonu’nun, münhal bulunan öğretmenlik ve hemşirelik kadrolarının doldurulması için düzenleyeceği sınavlar, 13 ve 17 Eylül’de yapılıyor.

Komisyon, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Genel Ortaöğretim ve Mesleki Teknik Öğretim Daireleri kadrosu altında münhal bulunan branşların sınavlarının 13 Eylül Cumartesi günü; Mesleki Teknik Öğretim Dairesi ve İlköğretim Dairesi kadrosu altında münhal bulunan branşlar için sınavların da 17 Eylül Çarşamba günü yapılacağını duyurdu.

17 Eylül Çarşamba günü ayrıca Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi’ne bağlı hemşire münhal kadroları için de sınav yapılacak.

Kamu Hizmeti Komisyonu tarafından yapılan açıklamaya göre öğretmenlik sınavları Türk Maarif Koleji ve Atatürk Öğretmen Akademisi’nde; 29 hemşire kadrosu için düzenlenecek sınav ise yine Atatürk Öğretmen Akademisi’nde yer alacak.

Sınavların saatleri ve sınava girecek adayların hangi salonda ve saat kaçta sınava gireceklerini belirten listelerin http://www.khk.kamunet.net adresinde yayınlanacağı belirtildi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.