1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. OĞULLARI VAHŞİ BİR CİNAYETE KURBAN GİDEN AİLE, SESSİZLİĞİNİ BOZDU!
OĞULLARI VAHŞİ BİR CİNAYETE KURBAN GİDEN AİLE, SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

OĞULLARI VAHŞİ BİR CİNAYETE KURBAN GİDEN AİLE, SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

Oda arkadaşı tarafından vahşice katledilen Tevfik Uzunoluk’un ailesi ilk kez;

A+A-

 

Oda arkadaşı tarafından vahşice katledilen Tevfik Uzunoluk’un ailesi ilk kez dün katil zanlısı Tevfik Utku Polat’ın tutukluluk duruşmasını izlemek üzere, Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne gitti. Büyük bir sabırla tutukluluk duruşmasını izleyen acılı aile, davanın sona ermesinin ardından “kalleş, cani, oğlumuzu arkasından bıçaklayarak öldürdün” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Mahkeme çıkışında ilk kez basına konuşan aile yaşanan korkunç cinayet nedeni ile “11 gündür kan kusuyoruz” dedi.

Seven: DAÜ ve Yurt'tan şikayetçiyiz

Tevfik Uzunoluk’un teyzesi emekli sınıf öğretmeni Hatice Seven, DAÜ’nün yaşanan bu korkunç olaydan en az hasarla kurtulmaya çalıştığını söyleyerek 11 gündür hiçbir yetkilinin kendilerini arayıp sormadığını belirtti. Tevfik Uzunoluk’un 11 ay önce mide kanseri nedeni ile babasını kaybetmesine rağmen yüzde 50 bursla DAÜ’yü kazandığını belirten teyze Hatice Seven, Uzunoluk’un kısa süre içerisinde okulda başarılı bir öğrenci olduğunu göstererek yurt dışında staj yapma hakkı kazanan 15 öğrenci arasına katılabildiğini anlattı. Türkiye’de terör olayları nedeni ile DAÜ’nün güvenli bir üniversite olduğunu düşünerek çocuklarını sağlam bir şekilde gönderdikleri üniversiteden kısa süre içerisinde ölüsünü devraldıklarını söyleyen acılı teyze hem DAÜ hem de  öğrenci yurdu yetkililerinden şikayetçi olduklarını dile getirdi.

“Oğlumuz geri gelmeyecek ama alacağı ceza içimizi rahatlatmalı”

Öğrencilerin DAÜ’ye kayıt yaptırma aşamasında sağlık raporu temin edip okula verildiğini anlatan acılı teyze Hatice Seven, DAÜ ve öğrenci yurdunun sorumsuzluk ve ihmalinin kendi oğulları Tevfik Uzunoluk’un hayatına mal olduğunu ifade etti.

Tevfik Utku Polat’ın avukatlığını üstelenen İbrahim Demirtaş’ın ismini duyurmak adına böyle bir davayı aldığını ileri süren teyze Seven, oğullarını canice öldüren Polat’ın davalarını yakından takip edeceklerini belirtti. Teyze Hatice Seven, “çocuğumuz geri gelmeyecek ama alacağı cezayı görmek içimizi rahatlatacak” şeklinde konuştu

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.