1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. OKUL BASIP, BAŞ KIRDILAR
OKUL BASIP, BAŞ KIRDILAR

OKUL BASIP, BAŞ KIRDILAR

Lefkoşa’da liseyi basan iki kişi 17 yaşındaki erkek öğrenciyi ölesiye dövdü

A+A-

Lefkoşa’da liseyi basan iki kişi 17 yaşındaki erkek öğrenciyi ölesiye dövdü

Başkent Lefkoşa’da liseyi basan iki kişi 17 yaşındaki erkek bir öğrenciyi ölesiye dövdü.Öğrencinin başına taş ile vurup ağır yaralayan şahısların öğrenci olmadığı, olaydan sonra kayıplara karıştığı belirtildi. Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırılan öğrencinin başından ağır yaralandığı öğrenildi.

OKUL BASIP, ÖĞRENCİ DARP ETTİLER
Lefkoşa Türk Lisesi’ni basan iki kişi 17 yaşındaki erkek öğrenciyi darp ederek hastanelik etti.Olay dün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Surlariçi’nde bir araya gelen iki kişi Lefkoşa Türk Lisesi’ne giderek A.A isimli 17 yaşındaki öğrenciyi darp etti. A.A’yı tekme ile döven iki şahıs daha sonra kafasına taşla vurarak ağır yaraladı. Şahıslar olayın ardından kaçarak kayıplara karıştı.


BAŞINDAN YARALANDI
Olayı gören A.A’nın öğrenci arkadaşı yerde kanlar içerisinde yatan arkadaşını görünce acil servisi aradı. Ambulansla Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırılan A.A’nın uzun süre şuurunun yerinde olmadığı, tedavisinin ardından durumunun düzeldiği öğrenildi. Tartışmanın geçmişten gelen kız meselesine dayandığı iddia edilirken, polisin darp olayına karışan şahısları aradığı bilgisine ulaşıldı. 

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.