1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. OKUL KANTİNİNDEN YİYECEK VE İÇECEK ÇALDILAR
OKUL KANTİNİNDEN YİYECEK VE İÇECEK ÇALDILAR

OKUL KANTİNİNDEN YİYECEK VE İÇECEK ÇALDILAR

Okul kantininden yiyecek ve içecek çaldılar

A+A-

Devrim DEMİR

Lefkoşa’da ilkokul kantininin kapısını kırarak, 237 TL değerinde yiyecek ve içecek çaldıkları tespit edilen iki kişi tutuklanırken, kayıplara karışan suç ortakları aranıyor.

Soruşturma amaçlı tutuklanan İ.C. ve C.K. isimli kişiler dün tutukluluk talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

Yargıç Murat Soytaç, zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın yeni ve aranan suç ortağı olduğuna dikkati çekerek zanlıların 3’er gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.
1 kişi aranıyor

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Ergüleç mahkemede verdiği ifadede zanlı İ.C. ve C.K.’nin “Bina açma” ve “Sirkat” suçlarından tutuklandıklarını anlattı.

Polis memuru Hüseyin Ergüleç, zanlıların aranmakta olan bir şahıs ile birlikte 1 Temmuz tarihinde saat 23.00 raddelerinde Taşkınköy’de bulunan Necati Taşkın İlkokulu’nun kantin kapısını kırarak içeriye girdiklerini ve içerde muhafaza edilen toplam 237 TL değerinde muhtelif yiyecek ve içecekleri çaldıklarını söyledi.

Ergüleç, iki kişinin önceki gün tespit edilip tutuklandığını, 1 kişinin ise halen aranmakta olduğunu belirterek soruşturma maksatlı 3’er gün tutuklu kalmalarını talep etti.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.