1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. OKUL KAPATILDI, ÖĞRENCİLER SOKAKTA KALDI
OKUL KAPATILDI, ÖĞRENCİLER SOKAKTA KALDI

OKUL KAPATILDI, ÖĞRENCİLER SOKAKTA KALDI

Okul kapatıldı, öğrenciler sokakta kaldı

A+A-

Girne’de faaliyet gösteren Happy Child Kreş’in yaşanan olaylar nedeniyle, yöneticilerin onurununun zedelendiği gerekçesiyle kapanacak olması dolayısıyla, okula çocuklarını gönderen veliler zor duruma düştü.
 
Okulun 30 Haziran itibariyle kapatılmasıyla birlikte çocuklarını ne yapacaklarını bilemediklerini ifade etti. Okul 14 Haziran’da kreşe giden çocuklardan bir tanesinin böcek ilacı yutması ve hastaneye kaldırılmasının ardından kapatılmıştı.

Okulun kapatılmasının ardından Bakanlığın kendilerine yeni bir kreş göstermediğini ifade eden okurumuz, “okulu kapatan zihniyet, çocuklarımıza da sahip çıksın. 125 ailenin çocuklarını bir yere yerleştirin” diye sitem etti.

Konuyla ilgili Eğitim Bakanlığı’nı aradığını da iddia eden okur, bakanlığın konuyla ilgili çok ilgisiz davrandığını ve kendisine “bu telefonu nereden buldunuz?” şeklinde bir soru sorulduğunu ve yardımcı olunmadığını ifade etti.

Olay nasıl olmuştu?

Girne’de faaliyet gösteren bir kreşte 14 Haziran’da ‘Böcek İlacı’ yuttuğu ifade edilen 2 buçuk  yaşındaki Eylül Tanem Kural, yoğun bakıma kaldırılmıştı.

Tanem’in babası Ferdi Kural sosyal medya hesabından ‘isyan’ ederek, kızının ‘ihmal’ sonucu bu durumda olduğunu savunmuştu.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.