1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. OKUL MÜDÜRÜ İSYAN ETTİ!
OKUL MÜDÜRÜ İSYAN ETTİ!

OKUL MÜDÜRÜ İSYAN ETTİ!

"Tatil ederim bu okulu"

A+A-

Bazı Okullarda okullar açılmasına karşın tamir işleri devam ederken Dr. Fazıl Küçük İlkokulunu askerler boyuyor. Öğretmenler okulu boyayan askerler olmasa okulumuzu Eğitim Bakanlığının boyayacağı yoktu diyor.

Yeni eğitim yılının başlaması ile başlayan sorunlar giderek daha büyük boyutlara taşınıyor. Lefkoşa’da Dr. Fazıl Küçük İlkokulu’nun yanı sıra Lapta Bölgesinde Tepebaşı, Lapta Anaokulu, Lapta İlkokulu, Lapta Anafartalar Lisesinin elektrikleri kesilirken, okullara su temin eden kuyulardaki motorların elektriklerinin kesilmesi sonrasında okullar susuz kaldı.

ÖĞRETMENLER iSYANLARDA

Kıbrıs Türkü nün lideri Dr. Fazıl Küçük’ün ismi verilen Hamitköy’deki İlkokulda ise elektrik ve su yok.

Okul öğretmenleri ile Okul Müdürü bu duruma isyan ederken, Okul Müdürünün mevcut durumun sürmesi halinde okulu tatil edeceği öne sürülüyor.

ELEKTRİK YOK, TUVALETLERE SU OLMADIĞINDAN GİRİLMİYOR

Dr. Fazıl Küçük İlkokulunda

eğitim veren bir öğretmen Detay Gazetesine gönderdiği mesajda "Yebbaaaaa tuvaletlerin suyu bitti. Öğrencilerin tuvaletlerine girilmeeez elektrik hala yoook. Eğitimi beceremeyen zat belki ettiği doktor yeminine duyarlı kalır da bulaşıcı hastalık baş göstermeden bir ilgilenir okulla. Maalesef Eğitim Bakanlığındaki en yetkili şahıs bakan sekreteri oldu. Onbeş gündür. Bir da bugün ralli günüymüş kim kime dum duma" dedi.

OKUL MÜDÜRÜ OKULU TATİL EDEBİLİR

Ayni öğretmen mesajına devamla Okul Müdürü ciddi ciddi bu sorunlar çözülene kadar okulu tatil etmeyi düşünüyor. Canla başla uğraşıyor.

Kadın bu okuldaki ilk yılına bu rezilliklerle başladı. Hala daha pes etmiyor ne o ne de biz okul öğretmenleri olarak pes etmiyoruz. ifadesinde bulundu.

Detay

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.