1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. OKULDA DAYAK MUAMMASI!
OKULDA DAYAK MUAMMASI!

OKULDA DAYAK MUAMMASI!

KKTC... İlkokul... 7 yaşındaki öğrenci...

A+A-

 

Zümrütköy İlkokulu’nda bir öğretmenin 7 yaşındaki öğrencisini darp ettiği iddia edildi. Darp edildiği iddia edilen kızın babası Milli Eğitim Bakanlığı’na ve polise şikâyette bulunmasına karşın daha sonra şikâyetini geri çekti.

Gazeteye olayı anlatan baba, olayı yanlış anladığını, bir anlık öfkeyle şikâyette bulunduğunu, ancak öğretmenle olayı tatlıya bağladıklarını ifade etti. “Bu olayı büyütmeye gerek yok, öğretmen özür diledi, anlaştık. Olay yanlış anlaşılmadan ibaret. Çocuklar kendi aralarında kavga etmiş” diyen baba, polise gittiğini, ancak şikâyetçi olmadığını kaydetti.


“Çocuklar kendi aralarında kavga etmiş”

Öğretmen A.E de, gazeteye yaptığı açıklamada, 29 yıllık öğretmen olduğunu, tüm çocukları kendi çocuğu gibi gördüğünü, olayın yanlış anlaşıldığını savundu. “Böyle bir olayın yaşanıp yaşanmadığını polise sorun. Çocuklar kendi arasında kavga ediyordu, ben vurmadım” diyen öğretmen, çocuğun babasıyla konuşarak durumu izah ettiğini, babanın da anladığını söyledi. 

“Şikâyet geldi”

Gazete’nin ulaştığı Milli Eğitim Bakanlığı Denetleme, Değerlendirme ve Yönlendirme Kurulu Başkanı İley Taşkın ise kendilerine böyle bir şikâyet geldiğini doğruladı. Aynı olayla ilgili birkaç kanaldan şikâyet aldıklarını ifade eden Taşkın, “Bu konuyla ilgili birkaç kişi aradı. Ardından baba şikâyet etti. Şu an şikâyetini geri alıp almadığını bilmiyorum ama biz konuyu araştıracağız. Var veya yok olduğu konusunda araştırma yapmadan kesin bir şey söylemem yanlış olur ama söz konusu olan küçük bir çocuk. Aile vazgeçse bile biz araştırmamızı yapacağız” şeklinde konuştu.
 
Haberal Kıbrıslı
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.