1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. OKULLARDA TEMİZLİK, İLAÇLAMA VE BUDAMA
OKULLARDA TEMİZLİK, İLAÇLAMA VE BUDAMA

OKULLARDA TEMİZLİK, İLAÇLAMA VE BUDAMA

Gazimağusa Belediyesi, tüm okulları kapsayan genel temizlik, sağlık ve bakım onarım çalışması başlattı.

A+A-

Gazimağusa Belediyesi, kent genelindeki tüm okulları kapsayan genel temizlik, sağlık ve bakım onarım çalışması başlattı.

Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Belediye yönetimi tüm okullarda genel temizlik çalışmasıyla birlikte ilaçlama ve dezenfekte, ağaç budama ve tamirat işleri yaparak öğrencilerin 2013-2014 öğretim yılına temiz ve güvenli ortamda başlamalarını hedefliyor.

Açıklamaya göre Belediye yeni eğitim yılına gerek temizlik gerekse sağlık şartları açısından sorunsuz girilmesi için Temizlik, Sağlık, Park ve Bahçeler ve Bayındırlık Şubelerinin yer aldığı koordineli çalışma programını takip ediyor.

Temizlik Şubesi’nin yürüttüğü çalışmalarda okullarda ot temizliği yapılırken, öğrenciler için sakınca yaratacak olası durumlara fırsat vermemek adına okullar baştan sona kontrol edilerek yabancı maddelerden arındırılıyor.

Yaz tatili boyunca hijyenik koşullar açısından ortaya çıkan aksaklık ve eksikliklerin giderilmesi amacıyla Sağlık Şubesi’nin yürüttüğü ilaçlama faaliyetiyle haşereye ve zararlılara karşı önlem alırken, Bayındırlık Şubesi gerekli tamiratları, Park ve Bahçeler Şubesi budama işi yapıyor.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, okulları yeni eğitim dönemine hazır hale getirmek için kapsamlı çalışma başlattıklarını, eğitim kurumlarının bakım ve idamesi için görev bilinciyle hareket ettiklerini, belediyenin eğitim kurumlarına katkısının yeni öğretim yılında da devam edeceğini söyledi. Arter, okulların hem altyapı hem de diğer ihtiyaçlarının karşılanması için belediyenin görev bilinciyle hareket ettiğini belirtti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.