1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. OLACAK OLANLARDAN SİZ SORUMLUSUNUZ!
OLACAK OLANLARDAN SİZ SORUMLUSUNUZ!

OLACAK OLANLARDAN SİZ SORUMLUSUNUZ!

Grev yasağının sona ereceği gün olacaklardan hükümet sorumlu...

A+A-

BIÇAKLI: "61'İNCİ GÜN OLACAK OLANLARDAN SİZ SORUMLUSUNUZ"

TÜRK-SEN Genel Başkanı Arslan Bıçaklı, Sivil Havacılık Dairesi Hava Trafik Kontollerinin sorunları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada grev yasağının sona ereceği gün olacaklardan hükümetin sorumlu olacağı ifade edildi. Açıklama söyle:

“Hava Trafik Kontrolleri Sendikasının üyeleri olan, Sivil Havacılık Dairesi Hava Trafik Kontollerinin sorunları yıllardır çözülmemekte ve Anayasal ve Yasal hak olan GREV hakkı hükümetler tarafından sürekli olarak GREV yasağı konarak ertelenmektedir.

12 Aralık 2014 tarihinde Çalışma Bakanlığında biraraya gelen taraflar sorunların çözümü konusunda aralarında mutabakat sağlanmış ve çalışma Bakanı ile Bayındırlık Bakanının da üzerinde imzaları olan bir PROTOKOL imzalanmıştır. Bu protokole uygun olarak uygulamalar 28 Şubat 2015 tarihinden itibaren başlaması gerekirdi. Attığı imzanın arkasında duramayan ve acizlik içerisinde olan Hükümetlerinin kolayı seçerek ALTINCI defadır GREV yasakları devam etmektedir.

Hükümet olduğunu iddia edenlere çağrı yapıyorum ya ivedi olarak çalışanların sorununu çözün ve attığınız imzaların arkasında durun ya da 61.gün olacak olanlardan siz sorumlu olacaksınız.”

Arslan Bıçaklı

Genel Başkan

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.