1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. OLAN ANNEYE OLDU!
OLAN ANNEYE OLDU!

OLAN ANNEYE OLDU!

Oğlunun saldırıya uğradığını gören anne...

A+A-

 

OLAN ANNEYE OLDU

Lefkoşa’da önceki gün üç kişi arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralanırken, 1 kişi tutuklandı.

Oğlunun saldırıya uğradığını gören anne kavgayı ayırmak için araya girince eline almış olduğu darbe sonucu parmağı kırıldı. Polise yapılan şikâyetin ardından Iraklı olduğu öğrenilen ve ülkede öğrenim gören Ahmet Cengiz Seyit, polis tarafından tutuklandı. Soruşturması tamamlanan zanlı Ahmet Cengiz Seyit, dün teminat talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görev yapan polis memuru Fuat Kurtulan mahkemede verdiği ifadesinde, Ahmet Cengiz Seyit’in “vahim zarar” ve “tecavüzkâr alet taşıma” suçlarıyla ilgili önceki gün gözaltına alındığını anlattı. Fuat Kurtulan, zanlı Ahmet Cengiz Seyit ve Ali Muhammed isimli 1 kişi ile bir taraf olup Lefkoşa’da umumi bir yer olan Kurtuluş Sokak’ta Mehmet Altan’la kavga ettiklerini söyledi.

Yapılan sorgulamada Mehmet Altan’ın annesinin kavgayı ayırmak için araya girdiğini kaydeden polis memuru, zanlı Seyit’in tasarrufunda bulunan sopayla Meltem Altan’ın eline sert bir şekilde vurarak el parmağını kırdığını ifade etti.

Soruşturmanın tamamlandığını kaydeden Fuat Kurtulan, zanlının ülkede öğrenci statüsünde olduğunu ve ileride yargılanmadan kaçmasını engellemek için uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Yargıç Meltem Dündar huzurunda görüşülen teminat duruşmasında zanlının ülkede öğrenci olduğunu ve ileride davalarında hazır bulunmasını sağlamak için yurt dışına çıkışını yasaklayarak, KKTC vatandaşı 1 kişinin imzalayacağı 35 Bin TL’lik kefalet senedi ile tutuksuz yargılanmasını emretti.

 

Kıbrıs Postası

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.