1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. OLAYLA İLGİLİ BİR KİŞİ DAHA ARANIYOR!
OLAYLA İLGİLİ BİR KİŞİ DAHA ARANIYOR!

OLAYLA İLGİLİ BİR KİŞİ DAHA ARANIYOR!

iki kişinin tutukluluk süresi 4 gün daha uzatıldı.

A+A-

İsmail VOLKAN

Karaoğlanoğlu’nda üzerinde 6 gram bonzai ve 1 gram hintkeneviri bulunan Ali Yavuzcan ile evinde yapılan aramada 19 paket içerisinde toplam 57 gram bonzai ile iki paket halinde 25 gram hintkeneviri bulunan Melih Yeşilpınar’ın tutukluluk süresi dün 4 gün daha uzatıldı. Polis, meseleyle bağlantılı bir kişinin daha arandığını açıkladı.

Narkotik polisi, geçtiğimiz perşembe günü Karaoğlanoğlu’nda şüpheli gördüğü Ali Yavuzcan’ın üzerinde iki paket halinde 6 gram bonzai ve 1 gram hintkeneviri bulmuş, Yavuzcan’ın yönlendirmesiyle aynı bölgedeki Melih Yeşilpınar’ın evine baskın düzenlemiş, evde 19 paket içerisinde yaklaşık 57 gram ağırlığında sentetik cannabinoid (bonzai), 2 adet şeffaf renk naylona sarılı yaklaşık 25 gram hintkeneviri türü tahmin edilen uyuşturucu madde ve 1 adet hassas terazi bulmuştu.

Geçtiğimiz cuma günü mahkemeye çıkarılarak tutuklanan Yavuzcan ile Yeşilpınar, devam eden soruşturma nedeniyle dün yeniden Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu’nun huzurunda görüşülen ek tutukluluk duruşmasında, iddia makamı, Polis Memuru Mehmet Sevinç’i tanık olarak dinletti.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görev yapan Mehmet Sevinç, zanlıların kanunsuz uyuşturucu madde “alma”, “verme” ve “tasarruf” suçlarından tutuklu olduğunu ve soruşturmanın devam ettiğini anlattı.

Sevinç, olayla ilgili bağlantısı olduğundan şüphelenilen bir kişi bulunduğunu ve araştırmanın devam ettiğini belirterek, telefon dökümleri, kan ve idrar örnekleri ve parmak izi sonuçlarının beklendiğini kaydetti.

Aranan emareler ve alınması gereken ifadeler olduğunu anlatan Sevinç, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlıların 4 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Talebi yerinde bulan mahkeme istenen tutukluluk emrini verdi.

Kıbrıs Gazetesi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.