1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ÖLDÜ, DOĞURDU VE DİRİLDİ!
ÖLDÜ, DOĞURDU VE DİRİLDİ!

ÖLDÜ, DOĞURDU VE DİRİLDİ!

ABD'de yaşanan mucizevi olay medyada günün konusu oldu. Hamile bir anne teknik olarak ölüyken doğum yaptıktan sonra dirildi.

A+A-

ABD'de filmlere konu olacak bir olay yaşandı. Texas eyaletinin Missouri City kentinde Erica Nigrelli adındaki hamile bir öğretmen, görev yaptığı okulda fenalaştı. Aynı okulda görev yapan ve öğretmen olan kocası Nathan Nigrelli ve diğer öğretmenlerin müdahalesiyle Erica hemen hastaneye kaldırıldı, fakat tüm müdahalelere karşın kullanılamadı ve kalbi durdu. Teknik olarak hayatını kaybeden Erika'nın bebeğini kurtarmak için ölen öğretmen hemen amelyata alındı. Sezeryanla doğumun gerçekleşmesi sonucu mucizevi bir olay gerçekleşti ve Erika'nın tekrar kalbi atmaya başladı. 

ANNE VE KÜÇÜK KIZI İYİLEŞİYOR

Kalp kaslarındaki spazm nedeniyle fenalaştığı  ortaya çıkan Erika olaydan 5 gün sonra komadan çıktı. Prematüre doğan ve küvezde tutulan küçük Elayna ise annesi gibi hayata tutunmayı başardı. Baba Nathan Nigrelli bebeğinin giderek sağlıklı olduğunu ve karısının yakın zamanda yüzde yüz olarak iyileşeceğini belirterek gerçekten dünyanın en şanslı babası olduğunu belirtti. 

Kaynak:Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.