1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Öldürdüler, Diziden Ayrıldı!
Öldürdüler, Diziden Ayrıldı!

Öldürdüler, Diziden Ayrıldı!

Paramparça dizisinin başarılı oyuncusu Nurgül Yeşilçay diziye veda etti.

A+A-

Paramparça dizisinin başarılı oyuncusu Nurgül Yeşilçay son bölümde diziye veda etti. Başarılı oyuncu daha önceden diziden ayrılmak istediğini belirtmişti. Yeşilçay'ın bu kararı olumlu karşılanarak diziden ayrıldı.

Nurgül Yeşilçay Paramparça dizisinde Gülseren karekterini canlandırıyordu. Paramparça 52. bölümde; ailenin oğulları Ozan'ın sevgilisi Zeynep’in eski kocası Bülent, Gülseren ve Cihan’ın düğününü bastı. Karmaşada Gülseren'i vurarak öldürdü. Daha önce diziden ayrılacağı açıklanan Nurgül Yeşilçay ölerek 'Paramparça'ya veda etti.


PARAMPARÇA

Paramparça, Türk drama televizyon dizisidir. İlk bölümü 1 Aralık 2014'te star TV'de yayınlandı. 15 yıl önce aynı hastanede doğan ve yanlış ailelere verilen iki kız çocuğunun ve ailelerinin hayatının anlatıldığı dizinin senaryosu Yıldız Tunç tarafından yazılıyor. Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturduğu dizinin yapımı Endemol Türkiye tarafından üstleniliyor. Dizi Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi ilk bölüm 5 gibi reyting alırken ileriki bölümlerde reytingleri 11'e kadar yükselmiştir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.