1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. ÖLDÜRMEDEN ÖNCE ANNESİNE BAKIN NE YAPTI!
ÖLDÜRMEDEN ÖNCE ANNESİNE BAKIN NE YAPTI!

ÖLDÜRMEDEN ÖNCE ANNESİNE BAKIN NE YAPTI!

İstanbul'da yaşanan vahşet olayı; Katil zanlısı, yorgan ve yastıkları annesinin üzerine koyup, çakmak....

A+A-

İstanbul'da  4 Mart’ta işlenen cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı.

AHT'den Hayati Arıgan'ın haberine göre, Moldova uyruklu Türk vatandaşı Olga V.’yi bıçakla öldürüp cesedini ateşe veren oğlu Dimitri V.’nin, cinayetten önce annesine tecavüz ettiği ortaya çıktı.

2012 yılında Sefa A.’yla evlenen Moldova uyruklu Türk vatandaşı Olga V.’nin ilk eşinden olan oğlu Dimitri V., bir yıl önce Türkiye’ye gelip annesiyle yaşamaya başladı. Olay günü saat 08.30’da Dimitri V., işten eve gitti ve annesinin yaptığı yemeği yedi. Oğul Dimitri V. savcılığın hazırladığı iddianameye göre duştan sonra annesinin yatak odasına gidip ona tecavüz etti. Sonra da annesini bıçakla evin koridorunda kalbinden ve karnından bıçakladı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Katil zanlısı, yorgan ve yastıkları annesinin üzerine koyup, çakmak doldurmakta kullanılan gaz tüpünü sıkarak tutuşturdu. Bıçağı da yatak odasından dışarı attı.

Annesinin cep telefonunu ve ziynet eşyalarını alıp kaçtı. Katil zanlısı sorgusunda annesine tecavüz edip öldürdüğünü itiraf etti.

İddianamede Dimitri V. için ‘yakın akrabayı öldürmek’, ‘nitelikli cinsel saldırı’, ‘suçu gizlemek için yakın akrabayı öldürmek’ten ağırlaştırılmış müebbet hapisle 18 yıla kadar hapis cezası istendi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.