1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖLDÜRMEK İÇİN 7 EL ATEŞ ETTİ!
ÖLDÜRMEK İÇİN 7 EL ATEŞ ETTİ!

ÖLDÜRMEK İÇİN 7 EL ATEŞ ETTİ!

Öldürmesi için tabanca verdi;

A+A-

 

Gazimağusa’da, 22 Ağustos 2015 tarihinde Larnaka yolu üzerinde Onur Konuk isimli zanlının Kaan Taşken Önsal’ın aracına öldürmek kastı ile 7 el ateş ettiği mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmada konu tabancayı temin eden Metin Kuşçu ve Mutlu Töre isimli zanlılar tespit edilerek tutuklandı.

Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli Polis Müfettiş Muavini Faysal Güden, 22 Ağustos 2015 tarihinde zanlı Kaan Taşken Önsal’ın diğer zanlı Onur Konuk’a  Yaşar Ocak’ı öldürmesi amacı ile tabanca verdiğini ve Konuk’un bu tabanca ile Kaan Taşken Önsal’ın aracına öldürmek kastı ile ateş ettiğini anımsattı. Konu tabancayı Kaan Taşken Önsal’ın, Metin Kuşçu aracılığı ile Mutlu Töre’den temin edildiğini tespit ettiklerini belirten Güden, Metin Kuşçu ile Mutlu Töre’yi tutukladıklarını söyledi. Güden soruşturma maksatlı zanlıların birer gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Zanlılarında itirazı olmaması üzerine Yargıç Banu Soyer, talep edilen bir gün tutukluluk emrini verdi. Zanlılar bugün yeniden mahkeme huzuruna çıkarılacak.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.