1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖLDÜRMEK İÇİN İÇMİŞ!
ÖLDÜRMEK İÇİN İÇMİŞ!

ÖLDÜRMEK İÇİN İÇMİŞ!

Kırmızı ışıkta durmayıp aşırı süratli araç süren ve orta refüjde bekleyen dört kişiye çarpıp birinin feci bir şekilde ölmesine neden olan sürücünün 262 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

A+A-

Suna ERDEN

Lefkoşa’da 20 Ekim akşamı meydana gelen feci kazada 20 yaşındaki Suriyeli üniversite öğrencisi Abdul Rahman Murad’a çarparak ölümüne neden olan sürücü Gizem Galipoğluları’nın 262 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Kazadan sonra kan örnekleri alınan sürücü ile ilgili rapor önceki gün belirlendi. Raporda sürücünün 262 promil alkollü olduğu tespit edildi. Soruşturma amacıyla şu anda Lefkoşa Polis Müdürlüğü hücrelerinde tutuklu bulunan zanlı Gizem Galipoğluları bugün yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılacak. Elde edilen raporun mahkemede açıklanması beklenirken, Murad’ın yakınları ve arkadaşlarının mahkeme önünde protesto gösterisi yapacağı öğrenildi.

DEHŞET ANLARI

Öte yandan kazayla ilgili ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntüleri de bu kadarı olmaz dedirtiyor. Görüntülerde, Murad ve üç arkadaşı yürüyerek orta refüje geliyor. Kırmızı ışık yanmasına rağmen dört genç daha yola adım atmadan sürücü Gizem Galipoğluları aracı yalpalayarak ve aşırı süratli bir şekilde geliyor ve orta refüjde duran Murad ve arkadaşlarına çarpıyor. Görüntülerde, çarpmanın etkisi ile havaya fırlayan Murad, karşı şeritte park halinde duran üç araca çarpıp ardından yola düşüyor. Kazada hafif yaralanan diğer iki arkadaşı ise çarpma noktasındaki refüj içerisinde yığılıyor.

İKİ ÖĞRENCİ DE YARALANMIŞTI

Zanlı, 20 Ekim tarihinde, saat 18.30 sıralarında Lefkoşa-Yenişehir’de Atatürk Caddesi üzerinde, çift şeritli yolda sağ şerit içerisinde batı istikametine doğru aşırı süratli ve tehlikeli bir şekilde seyrettiği sırada yönetimindeki ME 766 plakalı Mercedes marka salon aracı ile trafik ışıklarını geçtiğinde, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedip yolu ikiye ayıran orta refüj üzerine çıkarak kontrolsüz bir şekilde ilerleyip o esnada kuzeyden güneye yolu yaya olarak geçmek için orta refüj üzerinde beklemekte olan Maen Al Soboh, Khaled Dayate, Abdul Rahman Murad ve Rami Abualhayjaa’ya aracının sağ ön kısmı ile çarpmıştı. Kaza sonucu 20 yaşındaki Murad yaşamını yitirirken, Maen Al Soboh, Khaled ve Rami Abualhayjaa’ya yaralanmıştı.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum