1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Öleceğini Facebook'tan Öğrendi!
Öleceğini Facebook'tan Öğrendi!

Öleceğini Facebook'tan Öğrendi!

Yaptığı paylaşım sonrası...

A+A-

Ölümcül tümörü sosyal medyadan öğrendi

Tom, vertigo şikayetiyle doktora gittiğinde enfeksiyondan kaynaklandığı zannedildi. 36 yaşındaki adam ölümcül beyin tümörünü sosyal medya paylaşımlarından anladı.

Baş dönmesi ve dayanılmaz baş ağrıları çeken Tom Walker, beyin tümörü olduğunu Facebook'tan öğrendi. Daily Mail'de yayınlanan habere göre doktorlar ilk başta bu semptomların enfeksiyondan kaynaklandığını düşünerek bir reçete yazıp eve gönderdi. Ancak hiçbir iyileşme olmadı.

olumcul-tumoru-sosyal-medyadan-ogrendi-7723281.jpeg

Ruh halinde ani değişimler olan 36 yaşındaki adam, Facebook'ta kızına beyin tümörü teşhisi konulan bir arkadaşının paylaşımını okuduktan sonra aynı semptomların kendisinde de olduğunu farketti. Beyin tümörü olan başka bir arkadaşının da benzer şeyler yaşadığını okuyunca acilen doktora gidip tomografi çekilmesini istedi.
olumcul-tumoru-sosyal-medyadan-ogrendi-7723283.jpeg
Tom, semptomları şu sözlerle anlattı:
 
"İlk olarak iş yerinde başladı. Ayağa kalktığımda başım dönüyordu. Özellikle aşağı-yukarı ve sağa-sola baktığımda oluyordu. Tansiyonla alakalı olduğunu düşündüm ancak evde de olaya başladı."
Nörolog gözlerinin altında şişlikler olduğunu farketti. Bu beyindeki baskıdan kaynaklanıyordu. Çekilen filmde dikdörtgen şeklinde 6 cm ölümcül tümör olduğu ortaya çıktı.
 

Tom'un boynunun arkası kesilerek beynindeki ölümcül tümör alındı. 36 yaşındaki adam önlem olarak radyoterapi görmek zorundaydı.

olumcul-tumoru-sosyal-medyadan-ogrendi-7723284.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.