1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖLENİN KİMLİĞİ HALA BELİRLENEMEDİ!
ÖLENİN KİMLİĞİ HALA BELİRLENEMEDİ!

ÖLENİN KİMLİĞİ HALA BELİRLENEMEDİ!

Çarpmamak için şerit değiştirmiş ama...

A+A-

Ercan-Yonca kavşağı arasındaki anayolda önceki gün meydana gelen trafik kazasında yayaya çarparak ölümüne neden olmaktan tutuklan 21 yaşındaki Fırat Demir, dün tutukluluk talebiyle mahkeme çıkarıldı

Devrim DEMİR

Ercan-Yonca kavşağı arasındaki anayolda önceki gün meydana gelen trafik kazasında meçhul bir şahsın ölümüne sebebiyet vermekten tutuklanan Fırat Demir, tutukluluk talebiyle dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.  Kazada yaşamını kaybeden 50’li yaşlarındaki erkek yayanın kimliği ise henüz tespit edilemedi.

Kazada yaşamını yitiren kimliği meçhul şahsın Alzheimer hastası Rum asıllı olabileceği üzerinde duruluyor.

Kimlik tespiti yapılamayan şahsın otopsi için,  bir iki gün daha bekleneceği öğrenildi.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, Fırat Demir, aleyhindeki soruşturmanın tamamlanabilmesi için 3 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

 

Çarpmamak için şerit değişti

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube’de görevli polis çavuşu Yılmaz Öztürk, kazanın önceki gün 17.15 raddelerinde Ercan-Yonca kavşağı anayolu üzerinde meydana geldiğini anlattı.

Polis çavuşu Yılmaz Öztürk,  zanlı Fırat Demir yönetimindeki TMF 489 plakalı Taksi ile soldan birinci şerit içinden kuzey istikametine doğru süratli ve dikkatsiz bir şekilde seyrettiğini söyledi.

Öztürk, o esnada zanlının banket içerisinde durup beklemekte olan ve yolun karşısına geçmek için yola giriş yapan meçhul şahsı görüp çarpmamak için şerit değiştiğini ancak aracın sol ön kısmı ile adama çarptığını kaydetti.

 

Olay yerinde yaşamını kaybetti

Polis çavuşu, kimliği tespit edilemeyen meçhul şahsın olay yerinde yaşamını kaybettiğini zanlının ise kaza mahallinde tutuklandığını belirtti.

Soruşturmanın devam ettiğini belirten Öztürk, ölenin kimliğinin henüz tespit edilemediğini ifade ederek, soruşturmanın selameti açısından zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Havadis

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.