1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Ölmeden önce son isteği...
Ölmeden önce son isteği...

Ölmeden önce son isteği...

Ölmeden önce son isteği birinin hayatını kurtarmaktı, bunu yaparken öldü!

A+A-
17 yaşındaki Rebecca Townsend'in ölmeden önce yapılacaklar listesinde yazanlar tam olarak bunlardı. Okulun hayır kurumlarında çalışan ve seneye üniversiteye başlayacak olan genç kız, listesindeki son şeyi tamamlarken canından oldu.

Rebecca Townsend 17 yaşında bir lise öğrencisiydi. 2012 senesinde bir okul ödevi olarak gelecekteki kendisine bir mektup yazması ve ölmeden önce yapmak istediği şeylerin kısa bir listesini hazırlamasını istemişlerdi ondan. Townsend’in o 3 maddelik listesi şöyleydi; İspanya’ya git, yağmur altında öpüş, bir hayat kurtar.’ Liseden mezun olduğunda aslında listedeki ilk iki maddeyi tamamlamıştı. Ailesiyle İspanya’ya gitmişti ve Niko isminde bir erkek arkadaşı vardı.

fft107_mf5147376.jpeg

Daily Mail’in haberine göre, Rebecca 2 Temmuz akşamı listesindeki üçüncü şeyi de gerçekleştirdi. Karşıdan gelen araba arkadaşına çarpmasın diye onu yolun kenarına itip arkadaşının hayatını kurtaran Rebecca kendisini de arabadan kurtarmayı başaramadı. Arabanın çarptığı genç kız hayatını kaybetti. 

201507111150_rebecca-3.jpg

Rebecca’nın ölümüyle sarsılan ailesi onun her zaman iyi bir şeyler yapmak için çabaladığından bahsetti. Townsend, okulunda kurduğu ve gelişmekte olan ülkelerdeki kız çocuklarının eğitimi için destek toplayan bir kuruluşun da başkanlığını yapıyormuş.

201507111150_rebecca-1.jpg

Rebecca’nın kuzeni Facebook üstünden yaptığı paylaşımda Townsend’in ölümü için, ‘ Bu bir ölüm hikayesi olabilirdi ama hayat dolu ve mutlu Rebecca bunun bir sevgi hikayesi olmasını tercih ederdi, eminim. O yüzden her zaman sarılmadığınız birine sarılın bugün, ve bunu tekrarlayın. Seni seviyorum deyin çünkü sevdiğiniz kişiye bunu söyleyebiliyor olabilmeniz aslında büyük bir nimet.’

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.