1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Ölü Anne Babalarıyla Günlerce Yaşadılar!
Ölü Anne Babalarıyla Günlerce Yaşadılar!

Ölü Anne Babalarıyla Günlerce Yaşadılar!

Korkunç Olay!

A+A-

Uyuşturucu bağımlısı ailenin öldüğü çöp evdeki feci manzara herkesi şoke etti!
ABD’nin Pensilvanya eyaletinde geçtiğimiz günlerde akılalmaz bir olay yaşandı. Yedi yaşındaki bir kız çocuğu sabah okula gitmek için uyandığında, anne ve babasını ölü halde buldu.

Yedi yaşındaki bir kız çocuğu sabah okula gitmek için uyandığında, anne ve babasını ölü halde buldu. Gelen bir ihbar üzerine ailenin yaşadığı eve giden ABD polisi, gördüğü manzara karşısında neye uğradığını şaşırdı.

1-20161007114215.jpg
Çöp evi andıran dairede Christopher Dilly ( 26) ve Jessica Lally’yi (25) ölü halde bulan polisin ifadesine göre, çiftin ölüm sebebi aşırı dozda uyuşturucu kullanımı.
Yetkililerin kanaatine göre, çiftin ölümü birkaç gün önce gerçekleşmiş olabilir.

2-654.jpg
Uyuşturucudan hayatını kaybeden genç çiftin yedi yaşındaki kızları dışında, dokuz aylık bir kızları ve 3 yaşında bir oğulları da var.

3-339.jpg
Polisin ifadesine göre, eve vardıklarında üç küçük çocuk da ölü anne babalarıyla birlikte kir pas içindeki dairede bulunuyordu.

4-162.jpg
Yaşadıkları olayın şokuyla büyük bir travma geçiren çocuklar, hastaneye götürülerek bir dizi psikiyatrik ve fiziksel testten geçirildi.

5-094.jpg
Ailenin trajik ölümünden önce, Jessica Lally’nin kız kardeşi, çöp evin fotoğraflarını kendi Facebook’undan paylaşarak uyuşturucu bağımlısı ailenin yaşadığı pislik içindeki daireyi gözler önüne sermişti.

7-031.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.