1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Ölü bebek, 6 ay arabasında kaldı!
Ölü bebek, 6 ay arabasında kaldı!

Ölü bebek, 6 ay arabasında kaldı!

Ölü bebek, 6 ay arabasında kaldı!

A+A-

Almanya'da, 6 ay önce yaşamını yitiren ve bu süre zarfında bebek arabasında kaldığı için mumyalaşan bir bebek cesedi bulundu. Anne, "Uyurken altımda kaldı derken", 6 aylık bebeğin kesin ölüm nedeni ceset mumyalaştığı için saptanamadı.

Almanya'nın Fulda kentinde polis mumyalaşmış bir bebek cesedi buldu.

Bir apartmanın dördüncü katında bulunan bebek cesedinin, altı aydır bebek arabasında olduğu saptandı.

Polise gelen isimsiz ihbarla ortaya çıkan olayda, bebeğin altı aylık olduğu saptandı. Bild gazetesinde konuşan Başsavcı Lars Streiberger "Trajik bir kaza olduğunu üşünüyoruz" dedi.

YATARKEN BEBEĞİNİ EZMİŞ

Cesedin bulunmasından sonra ortaya çıkarılan anne, uyurken yanlışlıkla bebeği altında ezdiğini söyledi. Olayın tam olarak ne zaman olduğu, anne babanın da bilmemesi nedeniyle saptanamadı. 

"Herhangi bir kasıtlı öldürme yok" diyen Streiberger, yapılan otopside cesedin mumyalaşmış olmasından dolayı ölüm nedeninin tam olarak saptanamadığını söyledi. 


Savcı, "Anne babanın ifadesinin aksini kanıtlayamıyoruz" derken, anneye karşı "ölüme sebebiyet verme" suçuyla dava açıldı.

Anne babanın bebeğin ölmesi üzerine, polis korkusundan evlerini terk edip aylardır başka yerlerde kaldıkları belirlendi.

DHA

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.