1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Ölü kız arkadaşı ile nişanlandı
Ölü kız arkadaşı ile nişanlandı

Ölü kız arkadaşı ile nişanlandı

Ölü kız arkadaşı ile nişanlandı

A+A-

İngiltere’nin Sheffield kentinde üniversiteye başlamasından sadece iki hafta sonra arkadaşları ile paylaştığı evde ölü bulunan 18 yaşındaki Abigail Hall’ın tenis antrenörü olarak çalılşan erkek arkadaşı Josh Thompson hayatını kaybeden kız arkadaşına nişan yüzüğü taktı.

Acı haberi iş için bulunduğu Korfu’da alan 22 yaşındaki Thompson derhal eve döndü ve sevgilisinin ailesine kızlarıyla nişanlanmak istediğini söyledi.


Ailenin uzun süredir kızları ile birlikte olan genç adamın teklifini kabul etmesi üzerine kısa süre önce satın aldığı nişan yüzüğünü sevgilisinin cesedinin parmağına taktı.

31567127.jpg

Ölü kız arkadaşının yüzüklü elinin bir fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaşan Thompson “Abigail ile biz artık nişanlıyız. O benim hayatım” yazdı.
 
Thompson’ın söz konusu nişan yüzüğünü bir kaç gün önce satın aldığı ve uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşına gelecek yıl, üniversitedeki ilk yılını tamamlamasının ardından evlenme teklif etmeyi planladığı açıklandı.

31567131.jpg

Yetkililer Abigail Hall’ın ölümünde şüpheli bir durum olduğuna inanmadıklarını ve şu an için polisin adli tabip ile birlikte soruşturmalara devam ettiğini belirti.

Hürriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.