1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖLÜM EVİNE TEDBİR YOK!
ÖLÜM EVİNE TEDBİR YOK!

ÖLÜM EVİNE TEDBİR YOK!

Ölüm evine tedbir yok!

A+A-

Girne’de geçen hafta Nedim Bük’e ait cesedin bulunduğu terk edilmiş evle ilgili herhangi bir tedbir alınmadı. Kentin orta yerindeki kapısız penceresiz ev suçluları konuk etmeye devam ediyor

Devrim DEMİR

Girne’de hafta sonu Nedim Bük’ün cesedinin bulunduğu terk edilmiş evle ilgili hiçbir tedbir alınmadı. Kentin orta yerinde kapısız ve penceresiz, harabe bir vaziyetteki ev suçlulara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Evde ölü olarak bulunan Nedim Bük’ün, otopsisinde uyuşturucu kullandığı tespit edilirken, Bük ile birlikte uyuşturucu içtiği sanılan üç 3 arkadaşı tutuklandı. Polis Bük’ün cesedinin bulunduğu evde ise uyuşturucu kalıntılarına ulaştı.

Bölgede yaşayanlar korku içinde  

Bölge sakinleri terk edilmiş ev için her hangi bir önem alınmamasından dolayı tedirgin. Polisin evde uyuşturucu kalıntısı bulduğunu anımsatan bölge sakinleri, “Uzun zamandır, bu evde uyuşturucu içildiği yönünde şüpheler vardı. Şimdi Polis raporları da bunu kanıtladı. Yetkililer harekete geçsin. Belediye mi kaymakamlık mı biz bilmeyiz ama biri harekete geçip bu suç evini kapasın” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Polisin çektiği güvenlik şeridi kaldı

Cesedin bulunduğu gece evin etrafına çekilen polis şeridi orada kaldı ancak bu şerit evin benzer suçlara ev sahipliği yapmasının önünde engel değil. Bölge sakinleri hafta sonu polisin gündüz gelerek evde inceleme yaptıktan sonra hiçbir önlem almadan gittiğini ifade ederek, “Ev kapatılmadı. Yeni ölümlerin olmasını mı bekliyorlar tedbir almak için” sözlerini kullandı.

HAVADİS

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.