1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖLÜM “GELİYORUM” DEMİŞ
ÖLÜM “GELİYORUM” DEMİŞ

ÖLÜM “GELİYORUM” DEMİŞ

Bir görgü tanığının anlattıkları, ölümün adeta “geliyorum” dediğini ortaya çıkardı;

A+A-

Alayköy’de iki gün önce hayatını kaybeden 20 yaşındaki Anıl Muhammet Raşit’le ilgili bir görgü tanığının anlattıkları, ölümün adeta “geliyorum” dediğini ortaya çıkardı

Anıl Muhammet Raşit’i öldüğü günün sabahında gördüğünü söyleyen görgü tanığı, gencin gözlerinin kan çanağı gibi olduğunu belirtti. Bir arkadaşıyla konuşmasına kulak misafiri olduğunu söyleyen görgü tanığı,  gencin arkadaşına Girne’ye gideceğini söylediğini ve arkadaşından 20 TL aldığını ifade etti.

“Kıbrıs’ta en çok bonzai kullanılıyor”

Özellikle esrar fiyatlarının Kıbrıs’ta çok pahalı olduğunu söyleyen tanık, gençlerin bonzai içmelerindeki en büyük nedeninin, bonzainin ucuz olmasından kaynaklandığını vurguladı. Devlet yetkililerinin bu konuya hassasiyet göstermeleri gerektiğini ifade eden tanık, bonzaiden ölenlerin artabileceğine dikkat çekti.

Polis, 28 Ekim saat 19.00 sıralarında, Alayköy Şehitler Caddesi No11’de, Anıl Muhammet Raşit Karabıyık’ın (E-20), misafir olarak bulunduğu ikametgâhın balkonundaki çek yat üzerinde ölü olarak bulunduğunu, ölüm sebebinin tespiti için doku örnekleri alındığını ve soruşturmanın devam etmekte olduğunu açıkladı.   

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.