1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ÖLÜM KORKUSU YÜZÜNDEN ÖYLE BİRŞEY YAPTI Kİ...
ÖLÜM KORKUSU YÜZÜNDEN ÖYLE BİRŞEY YAPTI Kİ...

ÖLÜM KORKUSU YÜZÜNDEN ÖYLE BİRŞEY YAPTI Kİ...

ÖLÜM KORKUSU YÜZÜNDEN ÖYLE BİRŞEY YAPTI Kİ...

A+A-

İngiltere’nin Bournemouth kentinde 61 yaşındaki büyük anne Shirley Player meme kanseri olduğunu öğrenince “nasılsa öleceğini” düşünerek muhasebeci olarak çalıştığı emlak ofisinden 400 bin sterlin çaldı.

Hastalıkla savaştığı 7 yıl boyunca firmanın hesaplarından kendi hesaplarına para aktaran Player, doktorlardan “kanseri atlattığını” öğrendiği sırada yakalandı ve hırsızlık suçlaması ile çıkartıldığı mahkemede 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Bournemouth Kraliyet Mahkemesi’nde görülen davada savcı Carolyn Branford-Wood “O şimdiye dek ölmüş olacağını düşünüyordu. 2000’li yılların ortalarında her iki kız kardeşini de kanser nedeniyle kaybetti. Ona da kanser teşhisi konulduğuda kısa süre sonra öleceğini düşündü ancak tedaviye olumlu yanıt verdi ve iyileşti” dedi.

Mahkemede “Bütün bunlar çok fazla borcum olduğu için başladı. Nasılsa yakalanmayacağım diye düşündüm. Sonra herşey kontrolden çıktı, duramadım” diyen Player’ın çaldığı paralarla borçlarını ödediği ve ailesine hediyeler aldığı açıklandı.

Player’ın emekli kocası Malcolm kararın açıklanmasından sonra yaptığı basın açıklamasında karısının işlediği suçlardan haberdar olmadığını söyledi ve “Bentley’lere binip  sürekli şampanya içmiyorduk. Belki kırk yılda bir biftek yemek için dışarı çıkardık” dedi.

Hürriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.