1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖLÜM YOLUNA VATANDAŞ TEDBİR ALDI
ÖLÜM YOLUNA VATANDAŞ TEDBİR ALDI

ÖLÜM YOLUNA VATANDAŞ TEDBİR ALDI

Ölüm yoluna vatandaş tedbir aldı

A+A-

Mağusa-Lefkoşa eski anayolunda gerekli yol güvenliğinin sağlanması adına devlet bir türlü beklenen adımı atmadı. Vatandaş devletten umudunu kesti, yolda kendince güvenlik tedbiri aldı

Mağusa Lefkoşa eski anayolunda devlet yol güvenliğini sağlamak adına hala gereken adımları atmadı.

Geçtiğimiz yıl 7 Mart’ta iki buçuk yaşındaki Doğa Çiçek’in ölümüyle neticelenen trafik kazası sonrasında “ölüm yolu” olarak nitelendirilen yolda güvenliğin sağlanması için devlet kılını kıpırdatmayınca vatandaş kendince tedbir aldı.

Duyarlı vatandaşlar, “Başka Doğalar ölmesin” diye Mağusa Lefkoşa eski anayolunda Berkel Mobilya önüne ışıklı uyarı koydu.

Doğa’nın acısı hala taze

Mağusa Lefkoşa eski anayolu üzerinde Güvercinlik kavşağı yakınlarında bulunan Berkel Mobilya önünde 7 Mart 2016 tarihinde meydana gelen kazada yaşamını yitiren 2.5 yaşındaki Doğa Çiçek’in babası Cem Çiçek, evladına mezar olan yolda halen daha güvenlik önlemlerinin alınmamasını eleştirdi. Cem Çiçek, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada yolda tedbir alan vatandaşa teşekkür etti ve şunları söyledi: “Sitemize dönen yol – Oğlumuzu bizden alan kavşak ama maalesef 1 yıl oldu, çivi çakılmadı! Herhangi bir yol düzenlemesi yok. Düzenlemeyi geçtim tabela bile koyulmadı, yol çizgileri çizilmedi! Artık vatandaş kendi kontrolünü eline alıyor ve gerekli düzenlemeleri yapıyor. Işıklı uyarıcılar için sevgili komşumuz, arkadaşımız Muhit Bilgehan’a teşekkür ederiz…”

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.