1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖLÜMDEN DÖNDÜLER
ÖLÜMDEN DÖNDÜLER

ÖLÜMDEN DÖNDÜLER

Ölümden döndüler

A+A-

250 yolcusuyla İstanbul’dan kalkan Boeing 777 tipi dev Singapur uçağı, kuş sürüsüne girince büyük tehlike atlattı.

Havada iken kuş sürüsüne çarpması sonucu motor ve burun bölümünde göçük meydana gelen Singapur Havayolları'na ait uçak, Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptı.

Büyük panik ve korkunun yaşandığı olayda pilotun deneyimli olması büyük bir facianın eşiğinden dönülmesini sağladı.

Anadolu Ajansı’nın (AA) haberine göre Atatürk Havalimanı'ndan dün 255 yolcusuyla havalanan Boeing-777 tipi uçak, yükseldiği sırada kuş sürüsüne girdi. Burun ve motor kısmında çarpma nedeniyle hasar oluşan uçağın kaptan pilotu, Atatürk Havalimanı’na dönme kararı aldı. Gerekli izinlerin alınmasının ardından uçak, acil indi.

Bakıma alınan uçağın burnunda ve motorunda çarpmanın etkisiyle göçükler oluştuğu, burada da ölü kuşlar bulunduğu görüldü.

Uçakta, balayına giden çiftler de bulunuyordu

Seyahat acentesi işleten, Türkiye’de ve Kıbrıs’ta birçok müşterisini Singapur’a gönderen Mustafa Mutlu İbili, korkunç olaydan sonra kişisel facebook hesabından olay hakkında, “Allah korudu. Ölümden döndüler. Phuket'e balayı için tur programı yaptığımız yolcularımız dün büyük tehlike atlattılar. Yüreğimiz ağzımıza geldi. Allah korudu hepsini. Profesyonel bir pilot. Ve profesyonel bir yer hizmetleri.

Yolcuların mağduriyetini titizlikle gideren ve farklı havayolları ile gidecekleri yerlere ulaştıran Singapore Havayolları İstanbul Ofisine kalben teşekkür ederiz. Kimseyi mağdur etmeden sabahlara kadar çalışan personel gerçekten takdire değer. Geçmiş olsun Singapore Airlines. Balayı çiftlerimize de bir ömür boyu mutluluklar” ifadelerini kullandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.