1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖLÜME KIL PAYI
ÖLÜME KIL PAYI

ÖLÜME KIL PAYI

Ana yolda seyreden biçerdöver ile Vito’nun yüz yüze çarpışması sonucunda

A+A-

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa-Karpaz anayolu üzerinde seyreden KH 971 plakalı Mercedes Vito  ile JD 246 plakalı biçerdöver aracın  Kumyalı’da, Tepe Restoran önünde yüz yüze çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, vitonun sürücüsü Lefkoşa’da sakin Mehmet Günsay ağır şekilde yaralandı. 

Günsay, önce Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne,  ardından da Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı 

Olay yerinde elde ettiği bilgiye göre yüz yüze çarpışma sonucu biçer döverin makasları Mehmet Günsay’ın yüzünü kesti, çarpışma sonrası aracın durduğu yer ile Günsay’ın yüzünün olduğu yer arasında milimetrik bir fark olduğu, yani Günsay’ın kılpayı kurtulduğu belirtildi.

Karşı şeride geçti

Polisten alınan bilgiye göre; kaza dün saat 11.30 sıralarında Gazimağusa-Karpaz anayolu üzerinde Tepe Restoran önünde meydana geldi. 

Karpaz istikametinden Gazimağusa istikametine KH 971 plakalı aracı ile seyretmekte olan 59 yaşındaki sürücü Mehmet Günsay, direksiyon hakimiyetini kaybedince sağ şeride geçerek o esnada karşıdan gelmekte olan 39 yaşındaki Osman Özduman yönetimindeki JD 246 plakalı biçerdöver ile yüz yüze çarpıştı. 

Çarpışmanın etkisi ile ağır yaralanan 59 yaşındaki Mehmet Günsay önce Gazimağusa Devlet Hastanesi ardından da Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet  Hastanesine kaldırılan Günsay’ın beyin kanaması geçirdiği ve durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Ailesi hastaneye koştu

Lefkoşa’da ikamet eden, evli ve iki çocuk babası olan Mehmet Günsay’ın ailesi kaza haberini alır almaz Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne koştu. Emekli olan Günsay’ın toptancılık yaptığı öğrenildi. 

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.