1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖLÜMLE DANS
ÖLÜMLE DANS

ÖLÜMLE DANS

Ölümle dans

A+A-

Kıbrıs’ın en tehlikeli yollarından biri olan Değirmenlik-Girne yolunda dün akıllara durgunluk veren bir kaza meydana geldi. Kaza sırasında, ikisi sivil, biri askeri üç kamyonun şoförleri ölümle yüzleşti.

GJ 906 plakalı kamyon ile mıcır (inşaat çakılı) taşıyan Hasan Yiğitsoy, Girne’den, Demirmenlik istikametine doğru giderken, önündeki kamyonu geçmeye çalıştı. Bu esnada karşıdan gelen askeri kamyonla yüzyüze çarpıştı ve hem kendini, hem de askeri araçta bulunan  iki personeli ölümün eşiğine getirdi.

Kaza sonucunda Hasan Yiğitsoy, kamyon içinde sıkışıp kaldı ve bir saat süreyle kurtarılmayı bekledi. Çarpışmanın etkisiyle sağ ayak bileği sıkışan Hasan Yiğitsoy’u aracından çıkarmak için itfaiye personeli büyük çaba sarfetti.

Daha sonra ambulansla hastahaneye götürülen Hasan Yiğitsoy’un ayağında sadece ezilme olduğu gerekli tedavinin ardından taburcu edildiği öğrenildi. Yaralı askerler de ambulansla hastaneye götürülerek tedavi edildi.

Bariyerler kurtardı

Her iki aracın da büyük hasar gördüğü kazada, yol kenarında bulunan bariyerler büyük bir felaketi önlemiş oldu. Görgü tanıkları “bariyerler olmasaydı, çarpışan kamyonlar derin bir boşluğa düşecekti ve kurtuluş zor olurdu” dedi.

Kaza sonrasında hem Girne tarafından hem de Lefkoşa tarafından gelen araçlar uzun kuyruk oluşturdu.

Kamyon sürücüsünün aracından uzun sürede çıkarılması, ayrıca çarpışan araçların çekilip, gerekli temizliğin yapılması yaklaşık 3 saat aldı.

Araçların yoldan kaldırılmasına askeri bir vinç ile bir tank da yardımcı oldu.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.