1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. ÖLÜMLE YAŞAM ARASINDAKİ 3 SAATİ ANLATTI
ÖLÜMLE YAŞAM ARASINDAKİ 3 SAATİ ANLATTI

ÖLÜMLE YAŞAM ARASINDAKİ 3 SAATİ ANLATTI

Üç saat bilincini yitirdi ve...

A+A-

İngiltere'de kanser ameliyatı geçirdikten sonra yoğun bakımda 3 saat bilinci yitiren 60 yaşındaki Tom Kennard, yaşadığı yolculuğu hemşiresine anlattı.

İngiltere'de yayımlanan Daily Mail gazetesinin haberine göre, kanser ameliyatından sonra yoğun bakımda birkaç hafta geçiren Kennard, yatağından sandalyesine aktarılmadan önce aniden bilincini kaybetti.

Hemşirelerin çağrılarına cevap vermeyen ve yatağına geri yatırılan Kennard'ın oksijen değeri ve kan basıncı düştü. Doktorlar odasına vardığında hâlâ tepki göstermeyen Kennard'ın bilinci, 3 saat sonra yerine geldi.

Bilinci kapalı olduğu sırada yaşadığı yolculuğu hemşiresi Penny Sartori'ye anlatan Kennard, "İlk hissetiğim şey odanın tepesine doğru süzülmek oldu. Aşağıya baktığımda yatakta yatan bedenimi görebiliyordum. Hiç acı hissetmedim, çok huzurluydum" diye belirtti.

İlerleyen dakikalarda hastanedeki odasından ayrıldığını ve içerisinde babası ile başka bir adamın bulunduğu pembe bir odaya girdiğini açıklayan Kennard, babasıyla telepatik olarak iletşim kurduğuna değindi.

Kennard bir süre sonra tekrar hastanedeki odasına dönerek, olan biteni izlediğni ve hemşiresinin lolipopa benzeyen bir aracı ağzına soktuğunu hatırladığını hemşerisine anlatarak, bütün bunlar olurken babasının yanındaki adamın "onun dönmesi gerek" dediğini söylediğini açıkladı.

Kennard'ın yaşadıklarını yüzde 100 doğrulayabilceğini belirten hemşire Sartori, "O sırada ağzını nemli tutmaya çalışıyordum" açıklamasında bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.