1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖLÜMLÜ AV KAZASINDA ÇELİŞKİLİ İFADE
ÖLÜMLÜ AV KAZASINDA ÇELİŞKİLİ İFADE

ÖLÜMLÜ AV KAZASINDA ÇELİŞKİLİ İFADE

Av sırasında kendi kendini vurarak öldürdüğü basında yer alan 27 yaşındaki Şafak Karmaner olayı ile ilgili ikinci dava gerçekleşti

A+A-

Av sırasında kendi kendini vurarak öldürdüğü basında yer alan 27 yaşındaki Şafak Karmaner olayı ile ilgili ikinci dava gerçekleşti. Bu kez Lefke Kaza Mahkemesi’nde görülen davada, soruşturmanın tamamlanmadığı gerekçesi ile ağabey Aslan Ali Karmaner’e, beş gün daha tutukluluk verildi. Yargıç Alev Ulunay Hüdaverdi huzurunda görülen davada, savcılık adına Ergin Atıcı hazır bulunurken; savunma avukatlığını ise Emre Kadri üstlendi.

“Bulgular araştırılıyor”

Davada tanık kürsüsüne çıkan Polis Müfettiş Muavini Hasan Gökyay, olayla ilgili bulguların araştırıldığını ve soruşturmanın henüz tamamlanmadığını belirtti. Gökyay, zanlının 8 ve 11 Aralık tarihlerinde çelişkili ifadeler verdiğini ifade etti.  Zanlının ilk ifadesinde, kardeşini götürdüğü yolu farklı anlattığını açıklayan Gökyay, araştırmalar sonunda kullanılan yolun, zanlının belirttiği yol olmadığının ortaya çıkarıldığını belirtti ve verilen ifadelerde tutarsızlık olduğuna değindi.

YD

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.