1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖLÜMLÜ KAZAYA TUTUKSUZLUK!
ÖLÜMLÜ KAZAYA TUTUKSUZLUK!

ÖLÜMLÜ KAZAYA TUTUKSUZLUK!

İleride yargılanacak!

A+A-

Suna Erden

Girne’de 4 Mart tarihinde kamyon araç ve motosikletin çarpması sonucu meydana gelen ve Mehmet Güvercin’in ölümüyle sonuçlanan trafik kazası ile ilgili tutuklanan Pakistanlı Wajid Ali dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığı belirtildi. 

SOLA DÖNÜŞTE FECİ KAZA 

Polis, Karakum bölgesinde saat 16.10 sıralarında meydana gelen kazada KF 869 plakalı motosikletle seyreden Mehmet Güvercin’in dikkatsizlik sonucu aynı yöne giden ve şantiyeye dönmeye çalışan TGL 032 plakalı kamyon aracı dolanıp geçmeye çalışırken kamyonun yan tarafına çarpıp kaza yaptığını söyledi. Polis, kaza sonucu ağır yaralanan Güvercin’in Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne götürülürken yolda yaşamını yitirdiğini ifade etti. Polis, kazadan sonra kamyon araç üzerinde yapılan incelemede sağ ve sol sinyal lambalarının çalışmadığını tespit ettiklerini dile getirdi. 

UZUN YILLARDIR BURADA 

Polis, zanlı hakkında arızalı aksamla araç kullanıp kazaya neden olmak, tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu ölüme sebebiyet vermek, muayenesiz ve seyrüseferiz araç kullanma suçlarından başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirterek, zanlının uzun yıllardır KKTC’de çalışma izni ile bulunduğunu ifade etti. Polis, zanlının yargılanacağı davalardan teminata bağlanmasını talep etti. 

TUTUKSUZ YARGILANACAK 

Talebi değerlendiren mahkeme zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanmasına, bir kefilin 100 bin TL tutarında kefalet senedi imzalamasına emir verdi. Teminat şartlarını yerine getiren zanlı yargılanıncaya kadar özgür kaldı.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum