1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖLÜMÜN KIYISINDAN DÖNDÜ
ÖLÜMÜN KIYISINDAN DÖNDÜ

ÖLÜMÜN KIYISINDAN DÖNDÜ

Devrim Güç isimli 36 yaşındaki sürücü, 210 promil alkolün tesiri altında direksiyon başına geçip üstüne bir de aracıyla aşırı sürat yapınca kaza kaçınılmaz oldu

A+A-

Melin DOBRAN

Devrim Güç isimli 36 yaşındaki şoför, 210 promil alkolün tesiri altında direksiyon başına geçip üstüne bir de aracıyla aşırı sürat yapınca, Gönyeli çemberi yakınlarında hem kendinin hem de yanında yolcu olarak bulunan İsmet Yılmazer’i ölümün kıyısından döndüren bir trafik kazasına imza attı.

Aşırı süratli ve dikkatsizdi

Kaza dün akşam saat 18.00 sıralarında Lefkoşa-Güzelyurt anayolu, Gönyeli çemberi yakınlarında meydana geldi. Polisten alınan bilgiye göre, Devrim Güç isimli sürücü, yönetimindeki DR 388 plakalı  araçla anayolda aşırı süratkli ve dikkatsiz bir şekilde seyrederken direksiyon hakimiyeini kaybederek önünde syreden JP 020 plakalı arabaya çarptı.

İkisi de yaralandı

Görenlerin yüreklerinin ağzına geldiği kazada, DR 388 plakalı araç sürücüsü Devrim Güç ve aynı araçta yolcu olarak bulunan İsmet Yılmazer yaralı vaziyette hastaneye kaldırıldı. Yetkililerden alınan bilgiye göre, hayati tehlikesi olmayan kazazedlere hastanede gerekli tetkikler yapılarak müşahede altına alındı.

210 promil alkollü çıktı

Öte yandan polisin yaptığı test sonucu, kazaya sebebiyet veren DR 388 plakalı araç sürücüsü Devrim Güç’ün, 210 promil alkollü olduğu anlaşıldı. Polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Kafaları cama çarptı

Olaydan sonra kazazedelerin yardımına koşan bir vatandaş, “Trafik ışıklarından hızla geçen araç bir anda önündeki arabaya büyük bir şiddetle vurdu. Vurmanın etkisiyle araç sürücüsü ve yolcunun kafası cama çarptı. Hemen yardımlarına koştuk. Hem sürücü hem de yolcu şoka girmişti. Kazazedelerin alkollü olduğu her halinden belliydi. Yoksa normal bir insan bu yolda bu saatte  bu kadar sürat yapmaz” diyerek olayı anlattı.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.