1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖLÜMÜNDE BÜYÜK İHMAL VAR!
ÖLÜMÜNDE BÜYÜK İHMAL VAR!

ÖLÜMÜNDE BÜYÜK İHMAL VAR!

Feci şekilde can verdi!

A+A-

Evde yalnız olduğu sırada uykudan uyanan 4 yaşındaki çocuk, yatak odasındaki pencereden 20 metre aşağı düşerek feci şekilde can verdi

Hüseyin ÇİÇEK
 
İskele’den önceki gün gece yarısı acı bir haber geldi. Ailesi ile birlikte İskele’de bulunan Caesar Resort sitesindeki Titüs apartmanının 6’ncı katında ikamet eden 4 yaşındaki Ukrayna uyruklu Maxim Okunev, yatak odasının penceresinden beton zemine düştü.
Polisten alınan bilgiye göre Ukrayna uyruklu talihsiz çocuk ailesi ile birlikte ikamet ettiği Caesar Resort Yaşam  Sitesindeki Titüs apartmanının 6.katındaki dairenin yatak odasında evde yalnız olduğu saat 23.30 sıralarında uykudan uyandıktan sonra odanın penceresini açtı ve dengesini kaybederek 20 metre yüksekliktan beton zemine düştü. Olay yerinde feci şekilde can veren Maxim Okunev’in cesedinde yapılan ilk muayenede her hangi bir darp ve cebir izine rastmanmadı.

 

Annesi buldu
Diyalog muhabirinin görgü tanıklarından elde ettiği bilgilere göre talihsiz çocuğun ailesi, olay esnasında evde değildi ve apartmanın yakınında bulunan bir restoranda yemek yiyordu. Bir tanıdıklarının çocuğu evde yalnız mı bıraktınız sorusu üzerine içine kurt düşen talihsiz çocuğun babası eve gittiğinde çocuğu yatakta bulamadı. Aile büyük bir telaşla apartmanın etrafında arama yaptı.
Çocuğun annesi, yerde kanlar içinde yatan küçük Maxim Okunev ile karşılaşınca hayatının şokunu yaşadı. Olay yerine derhal ambulans çağrıldı, Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde olay yerine gelen sağlık ekipleri talihsiz çocuğun ölü olduğunu tespit etti.
  
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı
Acı haberin ardından aile adeta yıkılırken, İskele Polis Müdürlüğüne Bağlı Adli Şube ekipleri olay yerine gidip incelemelerde bulundu.  Talihsiz çocuğun cansız bedeni incelemenin ardından Gazimağusa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Talihsiz çocuğun cenazesinin ülkesine gönderilmesi beklenirken, polisin olay ile ilgili soruşturması sürüyor.
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.