1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ‘ÖLÜMÜNDEN ÖNCE BİRLİKTEYDİK‘
‘ÖLÜMÜNDEN ÖNCE BİRLİKTEYDİK‘

‘ÖLÜMÜNDEN ÖNCE BİRLİKTEYDİK‘

‘ÖLÜMÜNDEN ÖNCE BİRLİKTEYDİK‘

A+A-

Çolpan İlhan, önceki gece evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

 

Sinema ve tiyatro sanatçısı Çolpan İlhan, önceki gece Nişantaşı’ndaki evinde sahura kalktığı sırada kalp krizi geçirip hayatını kaybetti. 78 yaşındaki usta oyuncunun ölüm haberini alan ailesi ve yakınları, eve koştu. Sabah saatlerinde eve gelenler arasında oğlu Kerem Alışık ve onun sevgilisi Songül Öden, torunu Sadri Alışık, eski gelini Sibel Turnagöl, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da vardı.

İlhan’ın cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı’nın gasilhanesine götürüldü. Sanatçı için yarın saat 10.30’da Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde tören düzenlenecek. İlhan, Teşvikiye Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’na, eşi Sadri Alışık’ın yanına defnedilecek.

Ölüm haberini alır almaz eve koşan sanatçının eski gelini Sibel Turnagöl ise şöyle konuştu: “O benim sadece kayınvalidem değildi, yakın dostumdu, annemdi. Sık sık bir araya gelirdik. Ölümünden saatler önce de birlikteydik. Uzun uzun dertleştik. Herhalde o bizim vedalaşmamız oldu. Son derece üzgünüm. İnanmak istemiyorum.

HÜRRİYET

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.