1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖMRÜNDEN BİR BUÇUK SENE....
ÖMRÜNDEN BİR BUÇUK SENE....

ÖMRÜNDEN BİR BUÇUK SENE....

18 ay cezaevinde geçirecek;

A+A-

 

Ağır Ceza Mahkeme heyetini oluşturulan Başkan Ömer Güran, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay huzurunda görüşülen davalarda sanığın aleyhine getirilen suçları kabul etmesi üzerine heyet mahkemeye kararını vermek için kısa bir süre ara verdi.

Aranın ardından heyetin oybirliği ile vermiş olduğu kararı Başkan Ömer Güran okudu. Kararda sanık aleyhine ve lehine getirilen oldular ışığında suçun ciddiyetini göz önüne aldıklarını belirten Başkan Ömer Güran işlenen suçun toplumda yaygınlaştığını ve ciddi şekilde tehlike unsuru oluşturduğuna değindi.

“CAYDIRICI CEZA ŞART”

Sanığın ithal ettiğini ve daha sonra yaptırdığı dövmelerin parasını vermek için sattığını belirterek ciddi bir suç işlediğine atıfta bulunan Başkan sanığın birçok benzer suçtan dosyasının bulunduğunu belirtti.

Başkan Ömer Güran konu suçların önlenmesi amacı ile caydırıcı cezalar vermeleri gerektiğini belirterek bu durumun sanıkları memnun etmediğini ancak konu suçları işleyenlerin ve işlemeyi düşünenlerin çaydırmayı sağlamanın gerektiğini söyledi. Başkan Ömer Güran Sanığın aleyhine getirilen davalardan suçlu bulunduğunu ve 18 ay süre ile cezaevine mahkûm ettiklerini açıkladı.

 

Detay

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.