1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ONAYLI ÜYE LİSTELERİNİN ADAYLARA VERİLMEMESİNİ ELEŞTİRİ
ONAYLI ÜYE LİSTELERİNİN ADAYLARA VERİLMEMESİNİ ELEŞTİRİ

ONAYLI ÜYE LİSTELERİNİN ADAYLARA VERİLMEMESİNİ ELEŞTİRİ

Bu kadar fazla üye yazılmasının bir tek mantığı olabilir...

A+A-

 

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan adayı, Gazimağusa Milletvekili Hamza Ersan Saner,  onaylı üye listelerinin genel başkan adaylarına verilmemesini eleştirdi.

Saner, parti yetkili organlarında 7 bin 500 civarı olarak karara bağlanmasına rağmen 9 binin üzerinde üye sayısı ile kurultaya gidilmekte olduğunu söyledi.

Parti Meclisi’nin 15 Ağustos’tan sonra sadece doğal üyelerin listeye eklenmesi kararı olduğunu ifade eden Saner, bu sayının da eklenmesiyle toplam rakamın en fazla 8 bin olduğunu kaydetti.

“Bu kadar fazla üye yazılmasının bir tek mantığı olabilir, Sayın Başkan’a ekibiyle birlikte bu seçimi kazandırmak” diyen Saner, bu durumu kabul etmediğini ve kınadığını söyledi.

Genel Başkan Hüseyin Özgürgün’ü sağduyuya davet eden Saner, gerçek UBP’lilerin üye yazılmadığını gittiği her yerde tespit ettiğini iddia etti.

Özgürgün’ü diğer adaylarla bir araya gelerek üye listesi üzerinde mutabakata varmaya çağıran  Saner, “İnşallah çağrımıza olumlu yanıt verir ve bu partiyi daha salim limanlara taşırız” ifadesini kullandı.

Ersan Saner, aksi takdirde oluşacak her türlü olumsuz gelişmeden Hüseyin Özgürgün ve yönetiminin sorumlu olacağını belirtti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.