1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ONBAŞI, “HİÇ DÜŞMANIM YOK”
ONBAŞI, “HİÇ DÜŞMANIM YOK”

ONBAŞI, “HİÇ DÜŞMANIM YOK”

İş yeri ve aracı bir buçuk saat arayla kundaklanan Hasan Onbaşı düşmanı olmadığını ifade ederek olayın nedenini bilmediğini söyledi

A+A-

Suna ERDEN

İş yeri ve aracı bir buçuk saat arayla kundaklanan Hasan Onbaşı düşmanı olmadığını ifade ederek olayın nedenini bilmediğini söyledi

Sebze-meyve ithalatı ile uğraşan iş adamı Hasan Onbaşı’nın hem evi hem de aracı kundaklandı. Her iki olayda dün gece yarısı meydana geldi. Bir buçuk saat arayla aracı ve işyeri kundaklanan Hasan Onbaşı, “Düşmanım yok. Neden yaptılar bilmiyorum” dedi. Star Kıbrıs’a konuşan polis olayla ilgili araştırma yapıyor. Kısa sürede yapanların bulunacağına inanıyorum” dedi. Öte yandan meydana gelen her iki kundaklama olayı ile ilgili polisin üç isim tespit ettiği öğrenildi.

ÖNCE ARACI KUNDAKLANDI

İlk kundaklama olayı Hasan Onbaşı’nın Taşkınköy’deki evinin önünde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler saat 01.30 sıralarında Onbaşı’ya ait garajda park halinde bulunan ME 112 plakalı Range Rover aracı üzerine yanıcı madde dökerek ateşe verdi.

Aracın alev alması ile patlama sesi tüm sokakta yankılanırken, çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Çıkan yangın sonucu söz konusu araç kısmen yanarak zarar görürken, aracın ön kısmında park halinde bulunan KR 060 plakalı Audi A5 marka aracın bagaj kısmı ise meydana gelen ısıdan dolayı zarar gördü.

DAHA SONRA İŞYERİ ATEŞE VERİLDİ

Bu olayın üzerinden 1 buçuk saat geçtikten sonra ikinci şok daha yaşandı. Bu kez de Hasan Onbaşı’ya ait Lefkoşa – Güzelyurt Anayolu üzerinde faaliyet gösteren, “Onbaşı İşletmeleri Ltd” isimli iş yeri kundaklandı. Kimliği belirsiz şahıs ya da şahıslar, işyerinin kuzey kısmındaki arka bahçeye geçişi sağlayan kapısı üzerine yanıcı madde döküp ateşe verdi.

Çıkan yangın sonucu, bir PVC kapı, bir bahçe çapa makinesi ve buzdolabı motorlarına ait elektrik panosu yanarak zarar gördü. Her iki olayla ilgili soruşturma başlatan polisin üç isim tespit edip gözaltına aldığı ve sorgularının devam ettiği öğrenildi.

DÜŞMANIN YOK, KİM YAPTI BİLMİYORUM

İş adamı Hasan Onbaşı, şimdiye kadar hiç tehdit almadığını, düşmanı olmadığını ifade ederek, “Aracım saat 01.30 sıralarında, işyerim ise saat 03.00 sıralarında kundaklandı. Neden yaptıklarını bilmiyorum ancak hiç tehdit almadım ve düşmanın yok” dedi. Onbaşı, polisin olayla ilgili soruşturma yaptığını, en kısa sürede failleri yakalayacağına inandığını dile getirdi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.