1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ONBİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
ONBİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

ONBİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Asayiş ekipleri dün gece Lefkoşa ve Alayköy’deki gece kulüplerini denetledi. İki bölgede bulunan üç gece kulübüne denetim yapan ekipler, 11 kişiyi gözaltına aldı

A+A-

Polisin, ‘Fuhuş’ baskınında gözaltına aldığı 11 kişi arasında bulunan gece kulübü sahibi mahkemede, “İşlediğimiz suçun farkındayız ama bu yolla para kazanıyoruz” diyerek kendini savundu:

Asayiş ekipleri dün gece Lefkoşa ve Alayköy’deki gece kulüplerini denetledi. İki bölgede bulunan üç gece kulübüne denetim yapan ekipler, 11 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlılar arasında 2 işletmeci, 1 garson, 4 müşteri ve 4’te konsomatrisin bulunduğu ifade edildi. Gece kulüplerinde 140 TL’ye fuhuş pazarlığı yapıldığı belirtilirken, kulüp sahipleri hakkında da soruşturma başlatıldığı açıklandı. Kontrollerde gözaltına alınan 11 zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Kulüp işletmecilerinden Y.A , “İşlediğimiz suçun farkındayız ama bu yolla para kazanıyoruz. Cezamız da neyse çekeriz” şeklinde savunma yaptı.

ONBİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI: Haspolat’ta faaliyet gösteren King ve Alayköy’defaaliyet gösteren “Tuttu Furutti ile Faron” isimli gece kulüplerine dün gece operasyon düzenlendi. Operasyonlarda gözaltına alınan zanlılar dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. King isimli gece kulübünde garson olarak çalışan A.Y ile konsomatris M.C’nin fuhuş ve fuhuş yolu ile kazanç sağlamak suçlarından, müşteri olarak kulübe giden M.B’nin ise fuhuşa teşvik suçundan dolayı gözaltına alındığı açıklandı.

KULÜBE GİDENLERİ FUHUŞA TEŞVİK ETTİLER: Polis,“Tuttu Furutti ve Faron” isimli gece kulüplerinde gözaltına alınan işletmeciler Y.A ile A.Ş ve iki gece kulübünde konsomatris olarak çalışan D.A, C.T, T.B’nin fuhuş ve fuhuş yolu ile kazanç sağlamak suçlarını işlediklerini açıkladı. Polis, müşteri olarak kulübe giden S.C ile H.K’nin ise fuhuşa teşvik suçundan dolayı gözaltına alındığını söyledi.

KULÜP SAHİPLERİNE SORUŞTURMA: Polis ayrıca gece kulüplerinde 140 TL’ye fuhuş pazarlığı yapıldığını belirtti. Gece kulüpleri sahipleri hakkında da soruşturma başlatıldığını kaydeden polis, mahkemeye çıkarılan zanlılar hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını belitti. Polis, tüm zanlıların davalarında hazır olması için uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

TEMİNATLA SERBESTLER: Aleyhlerinde “fuhuşa teşvik ve fuhuş yolu ile kazanç temin etme” suçlarından başlatılan soruşturma tamamlanan 11 zanlı teminatla serbest bırakıldı. Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılan tüm zanlıların yurt dışına çıkışlarının yasaklanmasına karar verildi.


PARAYI BU YOLLA KAZANIYORUZ: Öte yandan mahkemede söz hakkı isteyen kulüp işletmecilerinden Y.A , “Suç işledik, işlediğimiz suçun farkındayız. Cezamız neyse çekeriz, bu yolla para kazanıyoruz ancak polis bize kötü davrandı, buna hakkı yok” şeklinde savunma yaptı.

Starkıbrıs

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.