1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖNCE AĞZINA ATTI SONRA TÜKÜRDÜ
ÖNCE AĞZINA ATTI SONRA TÜKÜRDÜ

ÖNCE AĞZINA ATTI SONRA TÜKÜRDÜ

İhbar değerlendirildi

A+A-

Narkotik polisi, Gazimağusa’da üzerinde uyuşturucu madde olduğunu öğrendiği Cem Keşefli’yi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan çemberde otostop çekerken tespit etti. Polisi fark eden zanlı Keşefli, 3 gram sentetik cannabionid türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi önce ağzına attı daha sonra yere tükürdü.

Polis Keşefli’yi tutukladıktan sonra yere tükürülen uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi de emare olarak aldı.

Mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı soruşturma maksatlı 1 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Ayşen Toroslu huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Ahmet Özlemler, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mustafa Kavaz’ı tanık olarak dinletti.

Tanık polis Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’ne gelen bir ihbarda zanlının 8 Ocak 2014 tarihinde Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan çemberde uyuşturucu madde tasarruf ettiğinin öğrenildiğini söyledi.

Polis memuru zanlının aynı adreste otostop çektiği sırada tespit edildiğini kaydetti. Zanlının polisi gördüğü sırada poşet içerisinde bulunan yaklaşık 3 gram sentetik cannabionid türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi ağzına attığını daha sonra da yere tükürdüğünü bildirdi.

Zanlının tutuklandığını ve uyuşturucu olduğuna inanılan maddenin emare olarak alındığını ifade eden tahkikat memuru, zanlının da gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini açıkladı.

Zanlının ifadesinin teyit ve tekzibinin yapılması gerektiğini anlatan Mustafa Kavaz, zanlının uyuşturucu maddeyi temin ettiği kişinin de arandığını belirtti.

Kavaz mahkemeden zanlının soruşturma amaçlı 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Ayşen Toroslu zanlının 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını emretti.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.