1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖNCE BABASI, DÜN DE KENDİ İNTİHAR ETTİ!
ÖNCE BABASI, DÜN DE KENDİ İNTİHAR ETTİ!

ÖNCE BABASI, DÜN DE KENDİ İNTİHAR ETTİ!

7 ay önce intihar eden babasının acısına dayanamadı

A+A-

Kuzey Kıbrıs'ın tanınmış inşaat firması Aldora'nın yetkililerinden Naim Yavuz Alp, dün öğleden sonra havatına kıyarak, yakınlarını derin bir üzüntüye boğdu.

Haspolat Yakınlarında bir ambarda kendini asarak havatına kıvan Naim Yavuz Alp'in, yaklaşık 7 ay önce hayatına kıyan babasının ardından büvük bir bunalım yaşadığı ve psikolojik tedavi gördüğü iddia edildi.

Muhabirin bir aile yakınından elde ettiği bilgilere göre; babasını bu yılın Mayıs ayında kaybeden ve iki çocuk sahibi olduğu bildirilen 41 yaşındaki işadamı Naim Yavuz Alp, tedaviye başladığı halde olayın şokunu üzerinden atamadı.

Ambar içinde bulundu

Polis Basın Subayı Ömer Ucurum'dan alınan bilgiye göre; Naim Yavuz Alp, dün saat 13.50 sıralarında bir ambar içerisinde kendini asarak intihar girişiminde bulundu. Fark edilerek hastahaneye götürülen Alp, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve 16.30 sıralarında hayatını kaybetti.

Naim Yavuz Alp'in bu hareketi, geride kalan aile yakınlarını daha da üzdü. Bir yakını "babasını kavbedince cok üzülmüştü ama kendisi de bu şekilde başkalarını üzmemeliydi" dedi.

5 yıl önce ölümden dönmüştü

Naim Yavuz Alp'in bundan 5 yıl önce Lefkoşa-Gazimağusa anayolu üzerindeki Aslanköy yakınlarında büyük bir trafik kazası geçirdiği ve mucizevi bir şekilde' kurtulduğu öğrenildi.

kazan.jpg

Muhabirin elde ettiği bilgiye göre, 25 Mayıs 2008'de JB 949 plakalı arazi tipi araç ile Lefkoşa istikametinde seyrederken, direksiyon hâkimiyetini kaybeden Naim Yavuz Alp, yolun sağındaki bariyerlere çarparak, savrulmuş ve yol içerisinde sürüklendikten sonra yana devrilerek durabilmişti. Alp büyük bir kazayı hafif yaralanma ile atlatmıştı.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.