1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖNCE DÖVDÜ SONRA KOMANDO BIÇAĞI İLE KOVOLADI
ÖNCE DÖVDÜ SONRA KOMANDO BIÇAĞI İLE KOVOLADI

ÖNCE DÖVDÜ SONRA KOMANDO BIÇAĞI İLE KOVOLADI

Alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı Cenan Asilkenti önce dövdü, ardından komando bıçağı ile kovaladı ama kendisi yakalandı

A+A-

Gazimağusa’da önceki gün alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada Cenan Asilkent’i önce darp edip daha sonra da komando bıçağıyla kovaladığı öne sürülen Cumali Ulusu Elidemir tutuklandı.

Gazimağusa’da dün mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı aleyhine 2 günlük tutukluluk emri alındı.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Banu Soyer’in huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Hasan Çaltılı, Gazimağusa Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memuru Cemal Maniga’yı tanık olarak dinletti.

Tanık polis 2 Eylül 2013 tarihinde saat 16.00’da Kaliland Bölgesi’nde bir restoranda aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışma sonucunda zanlının müşteki Cenan Asilkent’in yüzüne vurmak suretiyle darp ettiğini söyledi.

Zanlının olayın akabinde koşup JM 001 plakalı arabasına giderek siyah saplı komando bıçağını aldığını anlatan polis memuru, zanlının müştekiyi bir süre bu bıçakla kovaladığını kaydetti.

Zanlının müştekiyi bir süre kovaladıktan sonra olay yerinden uzaklaştığını ifade eden Cemal Maniga, zanlının daha sonra Gazimağusa’da bir işyerinde tespit edilip tutuklandığını bildirdi.

Maniga, zanlının aracında yapılan aramada söz konusu komando bıçağının bulunamadığını açıkladı.

Olayın çevrede infial yarattığını söyleyen Cemal Maniga, olayda tasarruf edilen bıçağın arandığını ve olay yerinde bulunan güvenlik kameralarının incelenmesi gerektiğini dile getirdi.

Maniga soruşturmanın henüz yeni başladığını belirterek mahkemeden zanlının soruşturmanın selameti açısından 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Banu Soyer zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını emretti.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.