1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖNCE KAFAYI ÇEKTİLER, SONRA BIÇAKLARI!
ÖNCE KAFAYI ÇEKTİLER, SONRA BIÇAKLARI!

ÖNCE KAFAYI ÇEKTİLER, SONRA BIÇAKLARI!

Saat 00.10.... Önce kafayı çektiler, sonra bıçakları....

A+A-

Aralarında daha önceden yaşanan bir tartışma nedeni ile husumet olduğu bildirilen Sadık Altun ile Ahmet Volkan Demir, dün günün ilk saatlerinde birbirlerine girdi. Veyselliler olarak bilinen Piyale Paşa mahallesinde ellerine aldıkları bıçaklarla birbirine saldıran gençler dehşet saçtı. Adli şube ekipleri tarafından gözaltına alınan Sadık Altun ile Ahmet Volkan Demir, dün tutukluluk talebiyle Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemeye olayı aktaran Adli Şube’ de görevli polis memuru İbrahim Bulut, zanlıların 20 Mayıs saat 00.10’ da Veyselliler okey salonu içerisinde,  aralarında olan bir husumetten dolayı, tartışıp kavga etmeye başladıklarını söyledi.

 

İkisi de alkollüydü

Bu tartışma esnasında zanlı 1 Sadık Altun’ un 206, zanlı 2 Ahmet Volkan Demir’ in ise 181 promil alkol tesiri altında olduğunu anlatan Bulut, bu kavganın sokağa taştığını, daha sonra zanlı 1 Sadık Altun’ un konu okey salonunun yan tarafında işletmekte olduğu dükkandan 18 cm uzunluğunda ucu sivri bıçak ve sopa aldığını, aynı esnada zanlı 2 Ahmet Volkan Demir’ in de Veyselliler okey salonu içerisinden ucu sivri 18 cm uzunluğunda bıçak aldığını aktardı.

 

Birbirlerinin suratını çizdiler

Zanlı 1’in elindeki bıçağı zanlı 2’nin yüzüne çalarak,  zanlı 2’ nin yüzünde 8 cm’ lik çizik oluşturduğunu ve elindeki sopa ile zanlı 2’ nin başına,  sırtına ve vücudunun muhtelif yerlerine vurduğunu anlatan Bulut, zanlı 2’nin de elindeki bıçak ile zanlı 1’in yüzüne çalarak, yüzünde 8 cm’  lik bir çizik oluşturduğunu söyledi. 

 

Sopa ve bıçaklar emare zanlılar serbest

Zanlıların aynı saatlerde olay yerinde tespit edilip tutuklandıklarını bildiren Bulut, olayda kullanılan sopa ve bıçakların emare olarak alındığını söyledi. Zanlıların suçlarını  kabul ettiklerini mahkemeye aktaran Bulut, soruşturmanın tamamlandığını söyleyerek zanlıların uygun bir teminat ile serbest bırakılmalarını talep etti.

Zanlıların avukatının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Hasan Dağlı, zanlıların birer K.K.T.C vatandaşı kefil ve haftada bir  en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücut yapmaları şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmalarına emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.