1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖNCE KİRALADI SONRA SATTI
ÖNCE KİRALADI SONRA SATTI

ÖNCE KİRALADI SONRA SATTI

İşler iyi gitmedi, kiraladığıklarını sattı... Şengülün şen olmayan günü;

A+A-

Gelincik köyünde internet kafe açmak için Hatice Çayır’dan kiraladığı 6 adet bilgisayarı 1500 TL’ye satarak sahtekârlıkla para temin eden Murat Şengül tutuklandı. “Sahtekârlıkla para temini” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Şengül teminata bağlanarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

6 adet bilgisayarı 1500 TL’ye sattı

Meselenin tahkikat memuru Raif Safa, zanlı Murat Şengül’ün 2013 yılı haziran ayı içerisinde Gelincik köyünde internet kafe açmak amacıyla Hatice Çayır’dan 6 adet bilgisayar kiraladığını belirtti. Zanlı Şengül, işleri iyi gitmediği için internet kafeyi kapattığını ve kiraladığı bilgisayarları Hatice Çayır’a teslim etmediğini belirten Safa, zanlının konu bilgisayarları Hüseyin Kayalar’a 1500 TL karşılığında satarak sahtekârlıkla para temin ettiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Safa, zanlının uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.
 
Serbest kaldı
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hasan Dağlı, zanlı Murat Şengül’ün kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine ve 2 KKTC vatandaşının 40’ar bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.
Haberal Kıbrıslı
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.