1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. ÖNCE ŞEYTAN ÇAĞIRDILAR,SONRA TECAVÜZ ETTİLER!
ÖNCE ŞEYTAN ÇAĞIRDILAR,SONRA TECAVÜZ ETTİLER!

ÖNCE ŞEYTAN ÇAĞIRDILAR,SONRA TECAVÜZ ETTİLER!

Önce şeytan çağırdılar, sonra tecavüz ettiler!

A+A-

ANTALYA’da orta okul öğrencisi 13 yaşındaki M.Ç. adlı kıza esrar içirip ’şeytan çağırma’ seansıyla tecavüz ettiği iddia edilen 3’ü 18 yaşından küçük 4 kişi ile bu olay öncesinde kızla ilişkiye girdiği öne sürülen 3 kişi hakkında, 14 yıldan 30 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Orta okul öğrencisi M.Ç., geçen yıl Ekim ayında aynı okulda öğrenim gören ve ailesine mektup yazarak evden kaçan 14 yaşındaki E.K.’yle buluştu. Kent merkezinde gezen iki arkadaş, akşam saatlerinde bir internet kafeden sosyal paylaşım sitesine girerek, ’Dışarıda sabahlayacak yok mu?’ diye paylaşımda bulundu. M.Ç.’nin paylaşımı üzerine daha önce kaykay yaparken tanıştığı 15 yaşındaki K.A.S., ’Bize gelin eğleniriz’ diye teklifte bulundu. Bunun üzerine M.Ç. ile E.K., K.A.S. ve yanındaki arkadaşı 17 yaşındaki G.A. ile Kalekapısı’nda buluştu. 4 kişi, G.A.’nın Sinan Mahallesi’ndeki evine gitti.

ŞEYTAN ÇAĞIRMA AYİNİ
4 kişinin yanı sıra, evde bulunan U.K., birlikte esrarlı sigara içti. Ardından ’Astral Seyahat’ filmini izleyen 5 kişi, U.K.’nin telkiniyle ’şeytan çağırma’ ayini yaptı. Seans sırasında, ’astral seyahat’ olarak adlandırılan ve ruhun kısa süreli bedenden ayrıldığına inanılan yöntem uygulandı. Göğüs kısımları sıkılan M.Ç. ve K.A.S., oksijensiz kalmaları nedeniyle kısa süreli baygınlık yaşadı.

ÜÇ SUÇTAN BİRİNİ SEÇTİ
U.K., M.Ç. ve K.A.S.’ye, bu sırada ne gördüklerini sordu. U.K.’nin telkiniyle 2 çocuk, 3 göz gördüklerini söyledi. U.K. ise üç gözün adam öldürme, hırsızlık ve cinsel ilişki anlamına geldiğini, M.Ç.’ye bu günahlardan birini gerçekleştirmemesi halinde bu gözlerin kendisine musallat olacağını söyledi. 

Adam öldürme ve hırsızlık seçeneklerini eleyen M.Ç., ’cinsel ilişki’yi tercih etti. Küçük kız önce G.A. ile cinsel ilişkiye girdi. Ardından yaşı 18’den büyük olan U.K. ile E.K. ve K.A.S. de kızla ilişkiye girdi. Ertesi gün esrar ve uyuşturucu alemiyle devam eden tecavüz, birkaç kez tekrarlandı. 

Evden kaçan E.K.’nin ailesinin ihbarı üzerine polis, arkadaşı G.A.’nın evine gitti. Polis, M,Ç.’nin yanı sıra evdeki diğer 4 kişiyi hastaneye götürdü. Ardından ifadeleri alınan 3 erkek çocuk, U.K.’nin ’astral seyahat’, ’şeytan çağırma’ gibi metafizik olguları kullanarak iradelerini etkilediğini söyledi. 

ÖNCESİNDE DE 3 TECAVÜZ
Psikolog eşliğinde ifade veren M.Ç. ise bu olaydan önce K.K.K. ve M.B.Y. ile birlikte olduğunu, ayrıca T.Ö. adlı okul arkadaşıyla çarşı tuvaletinde cinsel ilişki yaşadığını belirtti. Polis güvenlik kamerası taramasında, M.Ç.’nin T.Ö.’ye birlikte tuvalete giriş ve çıkışını da tespit etti. Ayrıca düzenlenen raporda, M.Ç.’nin ruh sağlığının ve kişilik yapısının bozulduğu kaydedildi.

İfadelerin ardından 7 kişi hakkında, ’hürriyeti tahdit’ ve ’cinsel istismar’ suçlamasıyla 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde 14 yıldan 30 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Savcılığın talebi üzerine U.K., G.A., K.A.S., T.Ö. ve M.B.Y. tutuklandı. Olay sırasında yaşı 14’ten küçük olan E.K. tutuksuz yargılanmaya başlandı. Tutuklamaya itiraz eden T.Ö., olaydan 2 ay sonra, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Savcılık, yurt dışındaki K.K.K’nın dosyasını ise ayırdı.

 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.